Thema
Financieel
Juridisch
Technisch
Profiel
Inloggen
Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!
appartement
& eigenaar

Subsidie voor vve's

01 februari 2018
De provincie Noord-Holland stelt vanaf 1 januari 2015 1 miljoen euro subsidie beschikbaar voor de renovatie van bestaande woningen.
LEES VERDER

1 miljoen voor energieneutrale renovaties Noord-Holland

De provincie Noord-Holland stelt vanaf 1 januari 2015 1 miljoen uro subsidie beschikbaar voor de renovatie van bestaande woningen. Met de regeling wil de provincie woningen energiezuiniger maken én tegelijkertijd de bouwsector een impuls geven.
De subsidie is bedoeld voor energieneutrale renovaties van woningen die gebouwd zijn in 2000 of daarvoor. Het gaat dan niet om standaardmaatregelen, zoals het aanbrengen van een zonnepaneel of spouwmuurisolatie, maar om vergaande maatregelen. De minimale investering bedraagt 25.000 euro, de provincie draagt 20% in de kosten bij tot maximaal 10.000 euro. Met deze regeling wil de provincie woningeigenaren een extra zetje geven om te investeren in een duurzame verbouwing.
SUBSIDIE
De subsidie kan worden aangevraagd door woningeigenaren en verhuurders. De regeling loopt tot 1 juli 2016. De regeling ‘duurzaam renoveren Noord-Holland’ maakt deel uit van het door Provinciale Staten vastgestelde Impulspakket Economie en Werkgelegenheid van € 10,5 miljoen. Daarnaast levert de provincie met de regeling haar bijdrage aan de Deal Stroomversnelling Koopwoningen.

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

Appartement en Eigenaar
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

ZOEKSUGGESTIES