..........
shadow_fix

Subsidie zeeuwse huizen

De provincie Zeeland stelt jaarlijks 3,5 miljoen euro beschikbaar voor het slopen, opknappen of samenvoegen van verouderde woningen.

Subsidie voor verouderde Zeeuwse woningen

De provincie Zeeland stelt jaarlijks 3,5 miljoen euro beschikbaar voor het slopen, opknappen of samenvoegen van verouderde woningen. Met het geld wil de provincie de particuliere huizenmarkt geschikt maken voor de toekomst. Innovatie en creatieve oplossingen zijn daarbij hard nodig.
Er staan veel verouderde woningen in Zeeland, die onverkoopbaar zijn geworden. De woningvraag is veranderd als gevolg van krimp, vergrijzing en veranderde gezinssamenstellingen. In de toekomst dreigt dit een veel groter probleem te worden. De oplossing: verkrotte woningen slopen, samenvoegen of opknappen. De Provincie stelt hiervoor jaarlijks 3,5 miljoen euro beschikbaar met de Provinciale Impuls Wonen.
21 MILJOEN EURO VOOR IMPULS
Gedurende de looptijd van het Omgevingsplan Zeeland van 2012 tot 2018 heeft de provincie in totaal 21 miljoen euro vrijgemaakt om de woningmarkt een impuls te geven. Met behulp van de subsidie kunnen woningen worden gesloopt, opgeknapt of samengevoegd waardoor de gehele woonomgeving een impuls krijgt. Een ongewenste woning is een woning met een maximale WOZ waarde van 170.000 euro en een bouwjaar van vóór 1 januari 1970. Subsidie voor het project kan tot 1 mei 2014 aangevraagd worden via de website van de provincie Zeeland.

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam