Waarom een meetingbox gebruiken

Het concept van een ‘meetingbox’ kan verschillende betekenissen hebben, afhankelijk van de context waarin het wordt gebruikt. Over het algemeen wordt een meetingbox beschouwd als een praktische manier om vergaderingen te organiseren en te houden.

‎Een meetingbox kan écht overal geplaatst worden waar behoefte is aan privacy.  Dankzij de automatische schuifdeur kan de meetingbox zelfs in een smalle ruimte worden geplaatst zoals bijvoorbeeld de gang. Hieronder vindt u de belangrijkste voordelen van een meetingbox op een rij.

Privacy

Een van de belangrijkste redenen om een meetingbox te gebruiken is de privacy die het biedt. ‎Het is een geschikte ruimte voor bijvoorbeeld vergaderingen, telefoongesprekken of videoconferenties waarin privacy, rust en stilte nodig zijn. Een meetingbox kan ook een inspirerende ruimte zijn voor brainstormsessies en creatieve bijeenkomsten. Het kan vooral handig zijn wanneer er geen vaste vergaderruimte is of als de beschikbare ruimtes te druk zijn.

Flexibiliteit‎

Meetingboxen zijn ontworpen voor mobiliteit en kunnen gemakkelijk worden verplaatst. Dit betekent dat je altijd en overal een privé ruimte kunt hebben om te werken of te vergaderen.

Comfort‎

Onze meetingboxen zijn ontworpen om comfortabel te zijn en hebben een ergonomisch ontwerp. Ze zijn voorzien van een goed ventilatiesysteem en bieden een comfortabele zitruimte om verrgaderingen, werk en brainstormsessies te vergemakkelijken.

Kostenbesparend

Door het toepassen van een Entrance meetingbox in een openbare ruimte, creër je meerdere ruimtes en hoeven er geen grote verbouwingen plaats te vinden. Het gebruiken van een meetingbox kan ook zorgen voor besparingen op de energierekening. Je hoeft alleen de box te verwarmen en niet meer de gehele verdieping. ‎Daarnaast kan het huren van‎ een traditionele vergaderruimte erg duur zijn en gaat dat vaak gepaard met langdurige huurcontracten. Door gebruik te maken van een meetingbox kun je altijd gebruik maken van de ruimte en bespaar je op een huurcontract.

‎Milieuvriendelijk

 Onze meetingboxen zijn gemaakt van duurzame materialen. Zo maken wij gebruik van Pet-vilt. Pet vilt wordt gemaakt van gerycyclede petflessen. Deze petflessen worden verzameld en schoongemaakt. Vervolgens worden deze versnipperd tot PET-flakes en daar worden weer panelen van gemaakt. De platen kunnen tijdens het verhitten in alle kleuren worden gemaakt. Onze profielen worden gemaakt van gerecycled aluminium. Het gewicht van aluminium is lichter dan dat van andere materialen waardoor de druk op het transport lager komt te liggen. Het gewicht speelt een belangrijke rol in het reduceren van de Co2-emissie.

Tot slot

Wilt u onze meetingboxen in het echt ervaren‎? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Barneveld. Wanneer u een afspraak maakt bent u errvan verzekerd dat onze adviseur genoeg tijd voor u reserveert om u van goed advies te voorzien.

Afspraak inplannen of bel ons: 0342-412179

Onze producten bekijken

Bedrijvengids Geplaatst door
Entrance Automatische Deuren B.V.

Entrance Automatische Deuren B.V.

Wattstraat 10, 3771 AG  Barneveld

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.