Warmte hoeft onze wereld niet te kosten!

Om de opwarming van de aarde te beperken tot ruim onder 2°C is klimaatverandering één van de grootste uitdagingen van de 21e eeuw - dit maakt duurzame energievoorziening steeds belangrijker!

Geplaatst door: Techem Energy Services B.V.

Bij het bereiken van de klimaatbeschermingsdoelstellingen van een hogere energie-efficiëntie komt Techem om de hoek kijken. Onze focus ligt op efficiënte en steeds meer gedigitaliseerde gebouwtechnologie die het energieverbruik en de CO?-uitstoot voor verwarming en warm water effectief vermindert en bijdraagt aan klimaatbescherming.

U kent ons van de subbemetering, maar ons netwerk voorziet u in zoveel meer dan dat.
Techem bereidt zich al lange tijd voor op de komende uitdagingen - en biedt u veel meer dan alleen meteropname en facturering op basis van verbruik: we werken voortdurend aan oplossingen voor een succesvolle energietransitie in gebouwen, bijvoorbeeld door digitalisering en innovatieve verwarmingsoplossingen.

Door (bijvoorbeeld) het monitoren op het energieverbruik kunt u veel meer doen dan vaak gedacht. Want door energie efficiëntie en de kosteneffectiviteit te verbeteren in gebouwen met blokverwarming ontsnappen we met onze digitale systemen jaarlijks in ruim 11 miljoen woningen wereldwijd aan zo’n 8,7 miljoen CO? uitstoot. In Nederland betekent dit voor bewoners een eindafrekening energiekosten die 20% lager kan uitvallen. Zinvol digitaliseren dus!

Een kleine stap met een hoog resultaat!
Met een met geringe investering, huur i.p.v. koop profiteren beheerders/gebouweigenaren van 10 jaar garantie, betalen jaarlijks een laag bedrag per meter en hebben de zekerheid van onze maximale, nauwkeurige en transparante dienstverlening!

Meer dan energie meten →  Techem.nl
Wij bieden slimme digitale oplossingen voor meer procesefficiëntie en vermindering van CO? uitstoot. Zo maken we samen gebouwen slimmer, duurzamer en gezonder voor de toekomst. 

Bedrijvengids Geplaatst door
Techem Energy Services B.V.

Techem Energy Services B.V.

Postbus 2152, 4800 CD  Breda.

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.