Werken met een erkende Derbigum-dealer

We vertellen je graag meer over Derbigum dakbedekking.

Geplaatst door: GR8 Roofs B.V.

‎Dit is Derbigum
Derbigum is een duurzaam type dakbedekking voor platte daken. Deze waterdichtingsmembramen zijn ruim 30 jaar op de markt en – dankzij de hoge kwaliteit – erg populair.
De bitumen dakbedekking is waterdicht, uv-bestendig en kent een zeer lange levensduur. Na einde levensduur is dit product 100% recyclebaar.

Circulaire dakbedekking
De producent van Derbigum is in 1990 gestart met een vooruitstrevend recycleprogramma: No Roof To Waste. Hiermee komt het bedrijf tegemoet aan de ecologische en maatschappelijke verantwoordelijkheid die het als producent van dakbedekking voelt.

In het streven om zo min mogelijk aardolie te verbruiken bij de productie, verzamelt Derbigum snijresten en sloopmaterialen. Van het afval maakt het bedrijf nieuwe grondstoffen. Daardoor levert Derbigum een bijdrage aan de circulaire economie en verkleint het bedrijf de eigen ecologische voetafdruk.

Toepassingen van Derbigum
Een belangrijk voordeel van Derbigum is dat een dak een extra functie kan krijgen. Denk aan groendaken, parkeerdaken, dakterrassen, zonnepanelen en regenwateropvang. Derbigum biedt een levensduur van 40 jaar. Daarna kan er een nieuwe toplaag aangebracht worden, waardoor het dak nog eens 40 jaar in gebruik kan blijven.

Erkende dealer
Het gebruikersplezier en de levensduur van een dak worden niet alleen bepaald door de kwaliteit van het product. Ook de juiste installatie is van groot belang. Daarom heeft Derbigum ervoor gekozen om met een dealernetwerk te werken: een kleine groep van specialistische dakdekkers die dit product mogen leveren en installeren. GR8 Roofs is een erkende Derbigum-dealer.

Meer weten?
Heb je interesse in een Derbigum-dak of wil je meer weten over de mogelijkheden van andere circulaire platte daken? Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

GR8 Roofs B.V.
085-760 32 88
info@gr8roofs.nl

Bedrijvengids Geplaatst door
GR8 Roofs B.V.

GR8 Roofs B.V.

Le Havre 136, 5627SW  Eindhoven

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.