Woningcorporatie Arcade kiest voor PVT

Woningcorporatie Arcade Mensen en Wonen kiest voor het Triple Solar PVT-systeem (PVT-warmtepomp 3.5 en PVT-panelen als stille bron zonder geluid op het dak)

Geplaatst door: Triple Solar

Woningcorporatie Arcade Mensen en Wonen kiest voor het Triple Solar PVT-systeem ? . Samen weet je meer, samen kom je verder, weten ook de 19 samenwerkende woningcorporaties van SVH (Sociale Verhuurders Haaglanden). Dit geldt zeker voor het verduurzamingsvraagstuk van bestaande woningen waar woningcorporaties voor staan.

SVH vroeg The Green Village in Delft om hulp bij dit grote vraagstuk. The Green Village is een fieldlab voor #duurzame #innovaties in de stedelijke omgeving, met onder andere Triple Solar als innovator. The Green Village knipte het grote verduurzamingsvraagstuk op tot kleinere onderdelen. Voor de werkgroep verduurzaming van bestaande rijtjeswoningen werden verschillende innovators uit het fieldlab gevraagd te pitchen. De insteek: als iedere corporatie één systeem test, weten 19 corporaties heel snel iets van 19 systemen. Woningcorporatie Arcade, met woningen in het Westland en Den Haag, bood zich aan voor een project met Triple Solar PVT-systeem.

Wil je weten waarom er gekozen is voor Triple Solar PVT? En wat dit project precies inhoudt?

Lees het hier ?
https://triplesolar.eu/project/woningcorporatie-arcade-kiest-in-pilot-voor-het-triple-solar-pvt-systeem/

Bedrijvengids Geplaatst door
Triple Solar

Triple Solar

Programmeurstraat 6 B, 1033 MT  Amsterdam

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.