Zeg ken jij De Borstelman?

ELK JAAR MEER DAN 1.000 TEVREDEN KLANTEN SINDS 2016

Geplaatst door: De Borstelman

De Borstelman is in 2016 opgericht door mij, Paul van der Spek. Hoewel mijn achternaam anders doet vermoeden, houd ik niet van spekglad. Want uitglijden kan tot ernstig letsel leiden en zelfs dodelijk aflopen: elke dag overlijden 13 Nederlanders aan een val.

Daarom wil ik met mijn team zoveel mogelijk terrassen, vlonders, parkeerterreinen, portieken en opritten schoon en veilig maken. Dat ziet er ook nog eens mooi en netjes uit.

Daarom borstelt De Borstelman

We heten niet voor niets De Borstelman. We gebruiken een borstelmachine en/of stoomborstelmachine om alles brandschoon te krijgen, niets te beschadigen en het milieu te sparen. Elk jaar helpen we zo meer dan 1.000 klanten naar tevredenheid aan een duurzaam schone en veilige ondergrond.

 

Vraag ons op visite

Vanuit twee locaties, in Pijnacker en in Naarden, bedient De Borstelman particulieren, bedrijven en VvE’s in de regio. Wilt u dat we bij u komen kijken voor een vrijblijvende offerte? We komen graag langs.

VRAAG UW OFFERTE AAN


Of maak een afspraak

Bedrijvengids Geplaatst door
De Borstelman

De Borstelman

Reesloot 23 23, 2641 KG  Pijnacker

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.