Zo wordt uw raam een comfortraam.

SIEGENIA-bedieningscomfort: kwaliteit die elke dag voelbaar is.

Geplaatst door: Siegenia Group

U merkt het iedere dag, wanneer SIEGENIA in het raam is verwerkt. Bijvoorbeeld bij elke handgreep, omdat ramen met beslagen van SIEGENIA zachter en zekerder in het kozijn schuiven. Of bij elke tik van uw vinger, omdat ventileren dankzij geïntegreerde motoriek of ventilatietechniek ook eenvoudig per app werkt.

Handmatig bedieningscomfort

Meer licht en lucht, meer levenslust.

 

Komfort Komfortfenster Lebenslust

Grote ramen inspireren de inwoner. Vooral als ze veilig en gemakkelijk te bedienen zijn. Door functies die een foutieve bediening voorkomen en sluitstangen waarvoor minder kracht nodig is. Ruimtelijk comfort ontstaat wanneer u elke dag merkt hoe soepel de ramen met SIEGENIA in de hand liggen.

Altijd lichtlopend

Bijzonder duurzaam

Verkeerde bediening uitgesloten

Beveiligde kierventilatie

Komfort Komfortfenster Leichtgaengigkeit

Ramen met SIEGENIA-beslagen zijn uitgesproken veilig en lichtlopend. Het doorslaggevende kwaliteitsverschil komt vooral door onze comfort paddestoelnokken. Als deze rondom het raam zijn aangebracht, zorgen ze met hun paddestoelnok, hun rolfunctie en de automatische hoogteverstelling voor een altijd optimaal ingesteld systeem.

Komfort Komfortfenster Fluegelheber

De zwaartekracht kan hij niet opheffen, maar onze vleugelheffer is wel succesvol bij het tegengaan ervan. Want wanneer brede raamvleugels in de loop der tijd iets verzakken, tilt hij ze bij het sluiten ongemerkt een beetje op. Zo glijden ze ook na vele jaren nog veilig en soepel in het kozijn.

Komfort Komfortfenster Fehlbedienungssperre

Onze antifoutbediening maakt ramen bijzonder veilig te bedienen. Want bij te snel overgaan van de draai- in de kiepstand wordt de raamgreep gericht geblokkeerd. Dat sluit het gevaar van verkeerd schakelen uit.

 

Komfort Komfortfenster Vent-secure

Zo zorgt u met één handeling voor een gezond en geborgen welzijnsklimaat: door de veilige kierventilatie TITAN vent secure kunt u uw ramen op een kiertje laten openstaan en toch goed beschermd zijn tegen inbraak, tocht en slagregen.

Automatisch bedieningscomfort

Ramen die vanzelf bewegen.

 

Komfort Komfortfenster Axxent-drive

 

 

Komfort Komfortfenster Axxent-drive Connect-app

Sterke, verdekt geïntegreerde motoriek brengt meer lichtheid in het leven. Want juist moeilijk bereikbare ramen kunnen daarmee heel eenvoudig met een druk op de knop worden bediend en ook eenvoudig in de gebouwautomatisering worden geïntegreerd. SIEGENIA axxent-aandrijvingen zorgen volledig automatisch voor een gecontroleerde ventilatie en zijn van buiten vrijwel onzichtbaar.

Geïntegreerde ventilatietechniek

Ramen die ook gesloten voor frisse lucht zorgen.

 

Komfort Komfortfenster Fensterluefter-aeromat-vt-wrg

 

Een slim alternatief voor motorische raamaansturingen zijn intelligente raamventilatoren. Deze kunnen vrijwel onzichtbaar op en in het raam worden geïntegreerd en zorgen met verdere comfortfuncties zoals vochtregeling, filtertechniek en warmteterugwinning voor een aangenaam, rustig, gezond en efficiënt ruimteklimaat.

https://www.siegenia.com/nl

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Siegenia Group

Siegenia Group

Ramgatseweg 15, 4942 VN  Raamsdonksveer

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.