Zonwerende raamfolie

Zonwerende raamfolie voorkomt dat het te warm wordt binnen, waardoor het al snel 6-7 graden koeler wordt. Dit scheelt aanzienlijk voor uw energiekosten. Ook houdt de folie UV-stralen tegen, wat uw interieur ten goed komt.

ZONWERENDE RAAMFOLIE

 

In Nederland zijn veel gebouwen goed geïsoleerd en hebben minimaal HR++ glas. Deze ramen houden in de winter de warmte goed binnen.

Ondanks de klimaatveranderingen blijft de focus hier op verwarmen en warmte binnenhouden in de winter. Maar de winters worden zachter en het ‘stook-seizoen’ wordt steeds korter.

De zomers worden daarentegen warmer en langer waardoor een koeltebehoefte ontstaat. De oplossing wordt gezocht in stroomverslindende airco’s. Aangezien het koelen van een ruimte bijna 5x meer energie kost als verwarmen is dit echter zeker geen goedkope en milieuvriendelijk oplossing. Als je voorkomt dat de warmte binnen komt hoef je dit ook niet te bestrijden.

Wordt het bij u binnen ook veel te warm of komt er fel zonlicht door de ramen ?
Zonwerende raamfolie kan deze problemen oplossen.

https://buildingwrap.nl/zonwerende-raamfolie/

Wilt u meer informatie over zonwerende raamfolie of een van onze andere (raam)folies, neem dan vrijblijvend contact met ons op via 085-0668928 of mail naar info@buildingwrap.nl. Wij helpen u graag verder!

Bedrijvengids Geplaatst door
Building Wrap Folie Techniek BV

Building Wrap Folie Techniek BV

Vaartland 9, 2821 LH  STOLWIJK

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.