170 appartementen Bosleeuw 3 | GTwin

170 appartementen Bosleeuw 3 | GTwin

De woningbouw in Bos en Lommer is aan het begin van de 20e eeuw voor de toen nog jonge woningwet ontwikkeld. De woningen hebben net geen monumentale status (orde 2), maar zijn voor de volkshuisvesting van cultuurhistorisch grote waarde. Plannen voor de wijk dateren al uit 1935, de tijd dat Cornelis van Eesteren bij de dienst stadsontwikkeling experimentele woningbouw voor de functionele stad aanzwengelde en het Algemeen Uitbreidingsplan ontwikkelde.

Vanwege de grote cultuurhistorische waarde van het complex werd Vercoma gevraagd naar camera-spreek-luister panelen met een zo klein mogelijk impact op het originele ontwerp van de gevels. De door ons zelf geproduceerde V-Style video panelen in miniformaat waren daarom een voor de hand liggende keuze. 

De 170 appartementen zijn verdeeld over 42 portieken. In elke portiek een opbouw miniformaat deurvideo paneel; 40 portieken een paneel met 4 drukkers en 2 een paneel met 5 beldrukkers.
In de appartementen een monitor met handset TEKNA-S GTwin met MAC-TKN-35/43 support erachter. 

Bedrijvengids Geplaatst door
Vercoma Communicatie Systemen B.V.

Vercoma Communicatie Systemen B.V.

Rosbayerweg 41, 1521RW  WORMERVEER

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.