Vercoma Communicatie Systemen

Vercoma Communicatie Systemen

Rosbayerweg 1521rw  WORMERVEER

Over ons

Vercoma Communicatie Systemen B.V.

WAT WIJ DOEN IS DUIDELIJK, HÓE WE DAT DOEN, DAAR ONDERSCHEIDEN WIJ ONS MEE.

Met ons team van professionals denken wij altijd met u mee. Geen project is hetzelfde en de ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Wat zijn de bouwtechnische omstandigheden? Wat zijn de eisen? En vooral ook wat zijn de wensen voor de bewoners? Standaard vragen die we u stellen waarop nooit een standaard advies volgt!


Voor installateurs organiseren wij regelmatig trainingen. En on-the-job is het altijd mogelijk om online een installatieschema te raadplegen. Uiteraard kunt u ook op ons rekenen wanneer er tijdens of na de installatie vragen zijn. En is het niet gelukt om de storing te verhelpen, dan kunt u altijd nog een beroep doen op één van onze support medewerkers op locatie.


Onze professionals spreken uw taal, zijn technisch onderlegd en denken in mogelijkheden. Ook als u nog niet een vastomlijnd idee heeft, neem gewoon eens contact met ons op. Door de juiste vragen te stellen, dóór te vragen en mee te denken komen we samen tot een systeem dat perfect past binnen uw randvoorwaarden met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Ons hoge serviceniveau heeft ons gebracht waar we nu zijn: marktleider van Nederland.

Recente artikelen
Reacties
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.