218 appartementen Barcelona | GTwin

Vanaf de oplevering in 1993......

Vanaf de oplevering in 1993 al genoten de bewoners van het Albertcomplex aan het Barcelonaplein van het comfort en de veiligheid van het GOLMAR serie 90 deurvideo systeem. Na 27 jaar werd het tijd voor een nieuw systeem. Met andere en met meer features. Met een modern maar toch tijdloos design van de monitor en voorzien van haarscherp kleurenbeeld, tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Eis was dat de bestaande bekabeling hergebruikt kon worden omdat vervanging ervan flink in de papieren zou gaan lopen.

Terecht is gekozen voor GTwin van GOLMAR. Hét deurcommunicatiesysteem voor vervanging. De installaties zijn verdeeld over 20 portieken variërend van 6 tot 44 aansluitingen per entree. Elke aansluiting krijgt een monitor met hoorn TEKNA-S GTwin afgezekerd met een thermisch beveiligde splitter D4L-GTwin. De bekabeling is hergebruikt.

In de nieuwe bellenborden zijn discreet de CPIVG camera-spreek-luister panelen verwerkt. Het Barcelonaplein ligt aan Ertshaven in het Amsterdamse IJ. Met het grillige Nederlandse weer in het achterhoofd was de keuze voor 100% waterdichte piëzo beldrukkers in de bellenborden dus een logische!

Bedrijvengids Geplaatst door
Vercoma Communicatie Systemen B.V.

Vercoma Communicatie Systemen B.V.

Rosbayerweg 41, 1521RW  WORMERVEER

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.