263 appartementen Het Zandkasteel

263 appartementen Het Zandkasteel | iPlusBUS

Het grootste gebouw van Amsterdam, het Zandkasteel, transformeert tot een echt mixed-use gebouw. Hier kun je wonen, werken, leren en ontspannen. Bovendien is het Zandkasteel straks meer publiek toegankelijk. Het gebouw opent zich aan het Bijlmerplein. De voormalige ontvangsthal wordt omgebouwd tot een horeca- en foodplein van bijna 1.500 m2 en binnen en buiten zijn voortaan met elkaar verbonden. 

Het Zandkasteel omvat zeven torens. In vier torens komen appartementen en horeca, in de overige drie wil de gemeente Amsterdam een internationale school vestigen.

In elke toren een BEOVIEW iPlusBUS deurcommunicatiesysteem met in elk appartement een 7" touchscreen monitor BEOVIEW7 Lite-S. Bij de entrees de fraaie maar toch robuuste touchscreen camera-spreek-luister panelen BEOTOUCH-C, welke ook nog eens de aller dunste buitendeurpanelen op de markt zijn! 

iPlusBUS is stekerbaar dus super snel te installeren. Maar het systeem installeren kan nóg sneller door onze kant-en-klare randapparatuur kasten voorzien van voeding en p-switches.

Bedrijvengids Geplaatst door
Vercoma Communicatie Systemen B.V.

Vercoma Communicatie Systemen B.V.

Rosbayerweg 41, 1521RW  WORMERVEER

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.