268 appartementen The Mayor | iPlusBUS

268 appartementen The Mayor | iPlusBUS

In het oude KPMG complex aan de Burgemeester Rijnderslaan in Amstelveen verrijzen in gebouw The Mayor 268 appartementen, penthouses, tuin-appartementen en parkvilla’s. Aan alles is gedacht. Zo is er onder het gebouw een ruime parkeergarage met afgesloten parkeerboxen en een uitgebreid beveiligingssysteem en state-of-the art deurvideo systeem zorgen voor optimale veiligheid. The Mayor verstaat de kunst van leven en wonen als geen ander en schept een nieuwe wereld waarin smaak en perfectie de toon zetten, met privacy en geborgenheid in volmaakte harmonie.
In elk appartement de allernieuwste 7” touchscreen monitor BEOVIEW7 Lite-S, elke met een beveiligde T-Switch splitter. De entrees zijn afgesloten met compacte code-scroll panelen BEOKEY-C. We hebben het de installateur wel heel makkelijk gemaakt door kant-en-klare kasten te leveren met daarin afgemonteerd voedingen en P-Switch power switches. Call-forwarding naar de smartphone van de oproep naar alle monitoren is gedaan met slechts één IPGateway2 Cloud multi-user gateway per entree.

Bedrijvengids Geplaatst door
Vercoma Communicatie Systemen B.V.

Vercoma Communicatie Systemen B.V.

Rosbayerweg 41, 1521RW  WORMERVEER

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.