Gebrekenonderzoek

Bent u particulier, heeft u een -maakt niet uit welk- bouwkundig probleem aan uw woning en bent u daarover niet in geschil met een ander?

Geplaatst door: De Huizenarts

Gebrekenonderzoek

Bent u particulier, heeft u een bouwkundig probleem aan uw woning en bent u daarover niet in geschil met een ander? Kortom: wilt u weten waardoor uw huis verzakt, waarom schimmel in de badkamer ontstaat, waardoor de lekkage wordt veroorzaakt of waardoor de muren scheuren?

In die gevallen kan een grondig onafhankelijk onderzoek een bijbehorend bouwkundig advies u uit de nood helpen. Een gedegen (destructief) onderzoek resulteert in een schriftelijke onderzoeksnotitie met een deskundig advies dat u digitaal aangeleverd krijgt.

DeHuizenarts biedt u deze dienstverlening voor een vaste prijs van € 330,-- (incl. BTW ) in heel Nederland, exclusief de eilanden. Een tweede onderzoek ter plaatse kost € 120,- extra..

 

Altijd het beste advies

 

DeHuizenarts die bij u langs komt is verbonden aan het gerenommeerde Bureau voor Bouwpathologie BB. Dit bouwtechnisch bureau bestaat al meer dan tien jaar en is gespecialiseerd in het analyseren en oplossen van technisch gecompliceerde problemen. Bureau voor Bouwpathologie BB publiceert al jaren artikelen in diverse bouwkundige vakliteratuur, geeft cursussen over bouwkundige gebreken en geeft voor diverse televisieprogramma's als de Rijdende Rechter en Kassa bouwkundige adviezen.

Alle bij Bureau voor Bouwpathologie BB aangesloten deskundigen doen in de dagelijkse praktijk niets anders dan problemen in de bouw, nieuwbouw of bestaande bouw onderzoeken. Hierbij wordt een groot scala aan meet- en regelapparatuur ingezet om op basis van de modernste technieken feitenmateriaal te verzamelen om het probleem te duiden.

Vereniging Eigen Huis, rechtbanken, advocatuur en rechtsbijstandverzekeringen behoren tot de vaste opdrachtgevers van Bureau voor Bouwpathologie BB.

                                     

Eén prijs, u weet gelijk wat u betaalt

DeHuizenarts hanteert voor al haar gebrekenonderzoeken een vast bedrag van € 330,- incl. B.T.W.
Wij bieden de mogelijkheid om een aanvullend onderzoek naar een tweede gebrek tegen een meerprijs van € 120,-

 

Men weet vóór opdrachtverstrekking wat men precies kwijt is voor het gedegen onderzoek en het deskundig advies om het bouwkundig probleem op te lossen.

Geen verrassingen dus, waar u ook woont in Nederland, met uitzondering van de eilanden.

Meerprijs eilanden € 200,- incl. BTW.

 

 

 

Uitgebreid specialistisch onderzoek ter plaatse

Ter plaatse zal DeHuizenarts het bouwkundig probleem aanhoren en onderzoeken. Daarbij wordt, indien noodzakelijk binnen het kader van de opdracht, gebruik gemaakt van de modernste technieken en apparatuur, zoals bijvoorbeeld infraroodtechnologie om warmte- en koudelekken te lokaliseren en endoscopen om in constructies visuele opnamen te maken.

Daarnaast wordt gebruik gemaakt van tal van andere meet- en regelapparatuur om bijvoorbeeld de luchttemperatuur, relatieve luchtvochtigheid en/of het restvochtpercentage in materialen te meten en te monitoren. De scoop van het onderzoek door DeHuizenarts wordt ingegeven door uw melding van het gebrek en de plaatsaanduiding. Op welke manier en met welke apparatuur het onderzoek plaatsvindt, wordt bepaald door de onderzoeker ter plaatse. DeHuizenarts geeft tijdens het onderzoek uitleg over de metingen en de apparatuur.

             

 

Onderzoek aanvragen

 Voor het aanvragen van een gebrekenonderzoek klik hier

 

Bedrijvengids Geplaatst door
De Huizenarts

De Huizenarts

Waardsedijk Oost 8, 3417 XJ  Montfoort

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.