De Huizenarts

De Huizenarts

Waardsedijk Oost 8, 3417 XJ  Montfoort

Over ons

Gebrekenonderzoek

Bent u particulier, heeft u een bouwkundig probleem aan uw woning en bent u daarover niet in geschil met een ander? Kortom: wilt u weten waardoor uw huis verzakt, waarom schimmel in de badkamer ontstaat of waardoor de muren scheuren?

In die gevallen kan een onafhankelijk en deskundig bouwkundig advies u uit de nood helpen. Een gedegen (destructief) onderzoek resulteert in een schriftelijke onderzoeksnotitie met een deskundig advies dat u digitaal aangeleverd krijgt.

destructief onderzoek daklekkagedestructief onderzoek lekkage gevelvisuele inspectie houten begane grondvloer vanuit kruipruimte
 

Altijd het beste advies

DeHuizenarts die bij u langs komt is verbonden aan het gerenommeerde Bureau voor Bouwpathologie BB. Dit bouwtechnisch bureau bestaat al meer dan vijftien jaar en is gespecialiseerd in het analyseren en oplossen van technisch gecompliceerde problemen. Bureau voor Bouwpathologie BB publiceert al jaren artikelen in diverse bouwkundige vakliteratuur, geeft cursussen over bouwkundige gebreken en geeft voor diverse televisieprogramma's als de Rijdende Rechter en Kassa bouwkundige adviezen.

Alle bij Bureau voor Bouwpathologie BB aangesloten deskundigen doen in de dagelijkse praktijk niets anders dan problemen in de bouw, nieuwbouw of bestaande bouw onderzoeken. Hierbij wordt een groot scala aan meet- en regelapparatuur ingezet om op basis van de modernste technieken feitenmateriaal te verzamelen om het probleem te duiden.

Vereniging Eigen Huis, rechtbanken, advocatuur en rechtsbijstandverzekeringen behoren tot de vaste opdrachtgevers van Bureau voor Bouwpathologie BB..

Uitgebreid specialistisch onderzoek ter plaatse

Ter plaatse zal DeHuizenarts het bouwkundig probleem aanhoren en onderzoeken. Daarbij wordt, indien noodzakelijk binnen het kader van de opdracht, gebruik gemaakt van de modernste technieken en apparatuur, zoals bijvoorbeeld infraroodtechnologie om warmte- en koudelekken te lokaliseren en endoscopen om in constructies visuele opnamen te maken. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van tal van andere meet- en regelapparatuur om bijvoorbeeld de luchttemperatuur, relatieve luchtvochtigheid en/of het restvochtpercentage in materialen te meten en te monitoren. De scoop van het onderzoek door DeHuizenarts wordt ingegeven door uw melding van het gebrek en de plaatsaanduiding. Op welke manier en met welke apparatuur het onderzoek plaatsvindt, wordt bepaald door de onderzoeker ter plaatse. DeHuizenarts geeft tijdens het onderzoek uitleg over de metingen en de apparatuur.

voorbeelde apparatuurelektrische weerstand vochtmeterhoogwerkers

Vaste prijzen, u weet wat u betaald

DeHuizenarts hanteert voor al haar gebrekenonderzoeken een vast bedrag van € 330,- incl. B.T.W.
Wij bieden de mogelijkheid om een aanvullend onderzoek naar een tweede gebrek tegen een meerprijs van € 120,-

Men weet vóór opdrachtverstrekking wat men precies kwijt is voor het gedegen onderzoek en het deskundig advies om het bouwkundig probleem op te lossen.

Geen verrassingen dus, waar u ook woont in Nederland (exclusief de eilanden).

Meerprijs eilanden € 200,- incl. BTW per aanvraag.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.