Nieuwe werkelijkheid

de huidige bouwwereld is de nieuwe werkelijkheid. We zullen anders moeten gaan handelen het ouderwetse traditionele denken en werken los laten

Geplaatst door: Perfect Gebouwenbeheer

Nieuwe werkelijkheid in de bouw

De bouw verkeert nog steeds in lastige omstandigheden ondanks de positieve berichtgeving in de media. We merken wel dat er aan het begin van de bouwkolom weer actie ontstaat, er worden weer steeds meer woningen verkocht dus de verwachtingen zijn positief gestemd. Maar komt voor vele uitvoerende bedrijven de omslag op tijd ???? ik zeg wel eens de media bepaald veel over hoe de mensen denken en handelen dat is typisch Nederlands we hebben toch ook een eigen mening ?

We zullen het moment zoals het was niet meer terug krijgen, de huidige bouwwereld is de nieuwe werkelijkheid. We zullen anders moeten gaan handelen het ouderwetse traditionele denken en werken los laten en met andere ogen naar de bouw kijken.

Waar en hoe liggen de kansen en mogelijkheden om wel een boterham te verdienen, mijn inziens begint het om open te staan voor veranderingen en daar je personeel ook bij te betrekken.
Start eens om de opdrachtgever echt centraal te stellen in het proces zorg dat je hem bediend op de manier wat hij verlangt en zoekt in zijn vastgoed, luister naar hem, zorg dat hij het pand krijgt wat hij verwacht qua kwaliteit, functionaliteit, budget, planning. Stop met denken is eigen belang maar werk in gezamenlijk belang.

De afgelopen jaren gaan er diverse kreten de ronde zoals ketensamenwerking, Co-creatie, Lean, BIM, enz. maar wie zet die kreten om in daden ? Op dit moment ontstaan er links en rechts toch initiatieven voor samenwerking en wat leidt tot een mooi bouwproduct. Maar om dit gezamenlijk te kunnen realiseren zijn wel zaken nodig zoals delen, transparant, eerlijkheid, communicatie en vertrouwen zonder dit geen samenwerking

niet alleen praten maar gewoon doen dan komen we verder

Bouw Advies Instituut Wiljan Jansen Perfect Bouwbegeleiding

Bedrijvengids Geplaatst door
Perfect Gebouwenbeheer

Perfect Gebouwenbeheer

Karbeel 18, 5421 BR  Gemert

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.