Gerelateerde suggesties:
Perfect bouwbeheer

Perfect bouwbeheer

Scheiweg 26 5421 XL  Gemert

Over ons

Samen staan we sterk

Wij zijn onafhankelijk van en niet verbonden met andere professionele bouwpartijen zoals (onder)aannemers, leveranciers, architecten, woningcorporaties, projectontwikkelaars en makelaars. Deze professionals en ook particuliere bouwers proberen wij zoveel mogelijk te ontzorgen, begeleiden en adviseren in hun bouwprojecten.

Door de bundeling en koppeling van onze specialismen bieden we een breed, gevarieerd en ervaren kennisplatform om u te begeleiden in het hele bouwproces. Met één deskundig aanspreekpunt kunnen we ons contact direct en efficiënt houden en zijn we flexibel inzetbaar.

Onze opdrachtgevers bestaan uit particulieren, bedrijven, projectontwikkelaars, vastgoedeigenaren van idee tot oplevering van A tot Z. Perfect is inmiddels een aantoonbaar concept in de bouwbranche. Wij splitsen onze werkzaamheden/diensten op in een viertal onderdelen. Door onze inzet verdienen we onszelf terug in kwaliteit, tijd en bouwkosten en profiteert onze opdrachtgever van . . . de veelzijdigheid van bouwbegeleiding. Aannemers en architecten kunnen we ook de helpende hand bieden bij calculatie / begroting, organisatie, materiaalkeuze en projectbegeleiding.

Recente artikelen
Reacties