..........
shadow_fix

Poort of hek sluiten?

Direkt poortsluiters voor het mechanisch zelfsluitend maken van uw poorten of hekken. Sluitsnelheid instelbaar. Ook zeer geschikt voor montage achteraf.

Direkt poortsluiters

De DICTATOR poortsluiter " DIREKT " is de prijsgunstige oplossing, om toegangshekken bij afgerasterde terreinen, bijv. kleuterscholen, scholen, maar ook voor eenvoudige tuinhekken, altijd betrouwbaar en gelijktijdig geremd te laten sluiten. De deursluiter voorkomt, dat het hek, zoals bij een normale sluitveer, te snel dichtgegooid kan worden. Ook wordt, doordat het sluitproces geremd verloopt, de kans op ongelukken, bijv. ingeklemde vingers, gereduceerd. De DIREKT zorgt ervoor dat het hek altijd weer zeker gesloten wordt en dat men er op deze manier zeker van kan zijn dat bijv. kinderen of dieren niet zomaar weg kunnen lopen.

De DIREKT is, net als de gebruikelijke sluitveren, zeer eenvoudig te monteren. Maar, in tegenstelling tot deze sluitveren, is de sluitsnelheid bij de DIREKT wel trappeloos instelbaar zodat men met bijv. een fiets of rolstoel ook zonder problemen kan passeren.

Door gebruik te maken van hydrauliek-olie (ook toegepast in de luchtvaartindustrie) is de remming, ook bij grote temperatuurschommelingen, constant.

De regeling van de sluitsnelheid is eenvoudig zonder hulpmiddelen uit te voeren. U hoeft alleen maar aan de hiervoor bedoelde ring te draaien totdat u de gewenste snelheid heeft ingesteld.

Regeling DICTATOR poortsluiter Direkt

Direkt als deursluiter in kelderbox

In kelderboxen en dergelijke ruimtes, is er vaak geen plaats boven de deur om een deurdranger te kunnen monteren. Maar de bewoners zouden toch graag deze deuren zelfsluitend willen maken. Dit kan met een DIREKT poortsluiter worden opgelost:

 

DIREKT poortsluiter als deursluiter in kelderbox

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Dictator Productie BV

www.dictator.nl bekijk bedrijfsprofiel

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam