Dictator Productie BV

Dictator Productie BV

Florijn 13, 8305 BR  Emmeloord

Over ons

DICTATOR Productie B.V.

DICTATOR is fabrikant en leverancier van innovatieve producten die alles te maken hebben met het geruisloos openen, sluiten en vastzetten van deuren of poorten.

DICTATOR staat in de markt al tientallen jaren bekend als een echte probleemoplosser. Er zijn maar weinig tot geen situaties op te noemen waar DICTATOR geen passende oplossing kon bieden. Mocht er onverhoopt toch een situatie zijn dat niet met een standaard DICTATOR oplossing kan worden verholpen, dan willen wij graag samen met u als klant bekijken of we er een passende oplossing voor kunnen ontwikkelen. Ook dat is DICTATOR.

DICTATOR wordt regelmatig benaderd door Verenigingen van Eigenaren die met het probleem zitten van geluidsoverlast door hard dichtslaande deuren of dat een deur juist net niet wordt gesloten door dat deze onderhevig is aan windbelasting. Door in deze gevallen een deuropvanger te plaatsen kan de deur niet meer met een knal dichtslaan en wordt de deur door de deuropvanger het laatste stukje aangetrokken en stevig dichtgehouden. Het probleem van de bovengenoemde geluidsoverlast of openstaande deuren behoort hiermee voorgoed tot het verleden.Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.