..........
shadow_fix

Deuren sluiten?

TJSS deurdrangers voor het veilig en altijd betrouwbaar sluiten van uw deuren. Kwaliteit en design uit Zwitserland. Zeer goed toegankelijke deurdrangers.

TJSS deurdrangers voor het sluiten van uw deuren

TJSS deurdrangers zijn onovertroffen op het gebied van kwaliteit en toegankelijkheid. Het is ook niet voor niets dat DICTATOR dit leveringsprogramma uit Zwitserland al tientallen jaren tot volle tevredenheid voert. Sinds 2010 is DICTATOR zelfs voor TJSS in Nederland en België de exclusieve vertegenwoordiger.

TJSS biedt uitgebreide en veelzijdige oplossingen voor standaard deuren maar ook voor brandwerende deuren in de vorm van:

Vrijloopdeurdrangers (deur is vrij te bewegen maar zal in geval van brand altijd betrouwbaar worden gesloten, ongeacht de positie van de deur op het moment van het alarm),
deurdrangers met elektrische vastzetting(EF),
deurdrangers met elektromechanische vastzetting (EMF)
deurdrangers met sluitvolgorderegelaars (GSR).
Deze zijn ook leverbaar met EF of EMF. Speciaal voor deuren die tegen een overdruk (bijv. door een RDA-installatie) moeten worden gesloten is de FD-T44 ontwikkeld.

TJSS deurdrangers onderscheiden zich door hun aansprekende design, de hoge werkingsgraad en ook hun montage- en gebruikersvriendelijkheid. Alle deurdrangers kunnen in alle gewenste RAL-kleuren geleverd worden en passen op deze manier perfect in iedere omgeving. Het volwassen ontwerp van de deurdranger en de inzet van hoogwaardige materialen garanderen een probleemloze sluiting en een lange levensduur. TJSS deurdrangers worden geheel geproduceerd in Zwitserland en hebben een fabrieksgarantie van 5 jaar.

Details TJSS deurdrangers

Alle onderstaande TJSS deurdrangers zijn getest en goedgekeurd volgens EN 1154 en mogen op branddeuren worden toegepast.

 

TJSS T44, deurdranger met schaararm. Voor deurgrootte EN 2-5 of EN 4-6.
TJSS T46, deurdranger met glijarm. Voor deurgrootte EN 2-4.
TJSS T6, design deurdranger met glijarm en RVS covers. Voor deurgrootte EN 2-5 of EN 3-6. Deze deurdranger is zo'n 20% lichter te openen t.o.v. andere merken deurdrangers. De TJSS T6 is in 2013 onderscheiden met een Reddot design award.

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Dictator Productie BV

www.dictator.nl bekijk bedrijfsprofiel

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam