LED in VvE

Schakelt uw VVE gebouw ook over op LED?

Geplaatst door: Velectra

VVE Gebouwen

Steeds meer VVE gebouwen schakelen over op LED verlichting. Dit betreft de portiekverlichting, noodverlichting, verlichting in het trappenhuis of in de parkeergarage. Hierin valt een besparing te realiseren van minimaal 60% op de energiekosten en worden er kosten bespaard op de onderhoudskosten.

Vaak komt de vraag vanuit de VVE of beheerder waarom er zoveel prijsverschillen zijn op de markt. Dit komt omdat er veel budget armaturen te verkrijgen zijn. Hierin worden goedkopere LEDs en componenten toegepast welke een korte levensduur hebben en een snelle lichtterugloop.

Gezien de investering voor een langer termijn is ( langer dan 10 jaar) adviseert Velectra om te kiezen voor LED verlichting van een hoger kwaliteit. Waarin juist de keuze is gemaakt voor het type LED met een hoge lumen watt verhouding (bijvoorbeeld 139 lumen per watt). Hierdoor heeft de gebruiker meer en langer plezier van zijn investering.

Voordeel van verlichting van Velectra:


- 60% besparing op de energiekosten
- Meer lichtopbrengst
- lange levensduur
- Garantie 5 jaar op led modules
- 3 jaar garantie op de drivers
- EIA gecertificeerd ( ± 30% aftrek voor ondernemers)

Bedrijvengids Geplaatst door
Velectra

Velectra

Vennestraat 36e, 2161 LE  Lisse

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.