VvE Energie Aanpak

Voor VvE-en kan Segon een op maat gesneden Energieaanpak aanbieden. Voor kleinere VvE'en wegen de hiermee gemoeide kosten vaak niet op tegen de te behalen v

Geplaatst door: segon bv

Voor VvE-en kan Segon een op maat gesneden Energieaanpak aanbieden. Voor kleinere VvE'en wegen de hiermee gemoeide kosten vaak niet op tegen de te behalen voordelen en biedt het door Segon ontwikkelde 5-Stappenplan een prima handvat.

5 stappen

De Energie aanpak van Segon start met een uitgewerkt plan van aanpak en begroting voor het nadere onderzoek naar de bouwfysische, installatietechnische, de bedrijfseconomische, de financiële en juridische haalbaarheid van de diverse energiebesparende alternatieven. Dit plan wordt aan de ALV van de VvE gepresenteerd.

De uitkomsten resulteren in een investeringsvoorstel, waarin de door Segon verworven subsidies ook worden meegenomen. In dit voorstel worden de financiële consequenties voor de VvE als voor de eigenaar-bewoners inzichtelijk gemaakt. Een in samenspraak met het bestuur en de gemeente uitgewerkt (financieel) vangnet kan onderdeel zijn van dit voorstel. Ook dit voorstel wordt gepresenteerd aan de ALV van de VvE.

Indien de ALV besluit tot het uitvoeren van de voorgestelde maatregelen kan Segon desgevraagd en in overleg met de VvE Beheerder het offerte-aanvraagtraject begeleiden, de directievoering en het toezicht op de implementatie verzorgen en het MJOP actualiseren.

Gedurende het traject wordt er regelmatig teruggerapporteerd naar het bestuur en ALV, zodat iedereen volledig op de hoogte is van de voortgang. Want vertrouwen en steun in de aanpak zijn cruciaal voor het draagvlak en daarmee voor een positief VvE besluit.

Wilt u meer weten over wat Segon voor uw VvE kan betekenen?
Klik hier en vul dan ons contactformulier voor VvE'en in.

Bedrijvengids Geplaatst door
segon bv

segon bv

Postbus 73, 5056 ZH  Berkel-Enschot

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.