segon bv

segon bv

Postbus 73, 5056 ZH  Berkel-Enschot

Over ons

Kortom: Energiebesparing voor iedereen!

Duurzaamheid
Het is duidelijk dat de samenleving minder afhankelijk moet worden van steeds schaarser wordende fossiele brandstoffen. Segon toetst in haar projecten dan ook nadrukkelijk de toepasbaarheid en haalbaarheid van duurzame oplossingen die een bijdrage kunnen leveren aan het terugdringen van het bestaande energieverbruik.

Innovatie
De klimaatproblematiek inspireert bedrijven om met productinnovaties te komen. Maar vaak is procesinnovatie nog belangrijker. Door integraal en vanuit klantperspectief te denken en te handelen heeft Segon al meerdere procesinnovaties kunnen doorvoeren die leiden tot een hogere energiebesparing voor zowel de individuele bewoners als het complex als geheel. Door onze samenwerking met universiteiten en specialisten uit de energie-, bouw-, installatie- en financiële wereld worden wij hierbij voordurend gevoed door de nieuwste ontwikkelingen, technologieën en mogelijkheden.

Maatschappelijk draagvlak
Segon werkt intensief samen met (lokale) overheden, provinciën en belangenorganisaties van zowel aanbieders en verbruikersorganisaties

De gouden leeuw een project waar we trots op zijn.

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.