Automatische Schuifdeur

Automatische schuifdeuren van Boon Edam creëren uitnodigende en veilige entrees, die ook voor mindervaliden goed toegankelijk zijn.

Geplaatst door: Boon Edam Nederland BV

Automatische Schuifdeuren zijn Veelzijdig en Overal Toepasbaar

Onze automatische schuifdeuren creëren uitnodigende en veilige entrees, die ook voor mindervaliden goed toegankelijk zijn. Daarnaast bieden zij, ook in kleine ruimtes, een ruime doorgang. Automatische schuifdeuren van Boon Edam zijn geruisloos, hebben een lange levensduur en kunnen snel en eenvoudig geïnstalleerd worden. De relatief lage aanschafkosten maken een schuifdeur voor veel toepassingen interessant.

OmniSlide Schuifdeurautomaten en Profielsystemen

Boon Edam heeft 4 verschillende OmniSlide Drive Schuifdeurautomaten die kunnen worden gecombineerd met 4 eigen OmniSlide Profile profielsystemen, maar ook met profielsystemen van derden. Afhankelijk van het type automatische schuifdeur (enkelvleugelig, tweevleugelig of telescoop) en het profielsysteem wordt door ons de OmniSlide Drive Basic, Slim, Flexible of Heavy toegepast.

Automatische Schuifdeuren voor Iedere Situatie

In ons uitgebreide assortiment hebben wij elektrische schuifdeuren, die kunnen worden afgestemd op vrijwel iedere situatie:

 • Enkelvleugelige schuifdeur:
  Indien u slechts beschikt over een beperkte dagopening, zijn onze enkelvleugelige schuifdeuren de oplossing voor het creëren van een optimale doorgangsbreedte. U kunt daarbij kiezen voor een links- of rechtsschuivende uitvoering.;
 • Dubbelvleugelige schuifdeur:
  Indien u over een ruimere dagopening beschikt (vanaf 800mm) met genoeg ruimte aan de zijkanten, zijn onze dubbelvleugelige schuifdeuren uitermate geschikt. Zij bieden een aantrekkelijke entree met een optimale doorgangsbreedte.;
 • 30 of 60 minuten brandwerende schuifdeur:
  Onze dubbelvleugelige schuifdeurconstructie met zijlichten is gecertificeerd voor 60 minuten brandwerendheid en biedt hiermee een uitermate veilige oplossing voor situaties waarbij brandwering vereist is.
  » Lees meer over onze Brandwerende Schuifdeuren;
 • Klasse WK2, RC2 of RC3 inbraakwerende schuifdeur:
  Onze inbraakwerende schuifdeuren zijn ideaal voor binnen- en buitentoepassingen, waar een verhoogd risico voor inbraak en/of vandalisme geldt.
  » Lees meer over onze Inbraakwerende Schuifdeuren;
 • Telescoop tweevleugelige schuifdeur:
  Bij beperkte ruimte bieden onze tweevleugelige telescoopschuifdeuren uitkomst. Met deze versie creëert u een grotere doorloopopening.;
 • Telescoop viervleugelige schuifdeur:
  Indien u over een ruimere dagopening beschikt (vanaf 1200mm) en een grote doorgangsbreedte wilt, zijn onze viervleugelige telescoopschuifdeuren uitermate geschikt. Zo creëert u een snelle en maximale doorgangsbreedte voor uw bezoekers.

Automatische schuifdeur van Boon Edam

Bedieningstableau

Het elektronische bedieningstableau, met meer dan 30 verschillende programmeerbare en codeerbare functies, is zeer eenvoudig te bedienen en kan zowel in de koof, als extern worden geïntegreerd, zoals de balie van de receptie of portiersloge. Daarnaast is het bijvoorbeeld mogelijk om de schuifdeur te integreren in een gebouwbeheersysteem. Er kan ook gekozen worden voor een mechanisch bedieningstableau met blokkering middels een sleutel.

Materialen

Onze automatische schuifdeuren kunnen in diverse materialen geleverd worden. Veelal wordt geanodiseerd (naturel of kleur) of gepoedercoat aluminium toegepast. Door onze eigen poedercoatingfaciliteit zijn wij in staat om de laatste uitvoering snel te leveren. Daarnaast hebben we voor een ranker en transparanter aanzicht het speciale 40mm-profiel ontwikkeld. Naast een aluminium uitvoering kunnen de deuren ook in roestvast staal worden geleverd. Een houten of volglazen schuifdeur behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Uitnodigende Entree

Onze OmniSlide elektrische schuifdeuren bieden een uitnodigende entree, hebben een aantrekkelijke uitstraling en zijn door de vele variaties vrijwel overal toepasbaar. Automatische schuifdeuren zijn geschikt voor alle ruimtes waar een afscheiding gewenst is en wordt veelvuldig toegepast in winkels, kantoren, banken, hotels, restaurants, ziekenhuizen en woningen.

Meer Weten?

Wilt u meer weten over de OmniSlide automatische schuifdeuren van Boon Edam, bel dan 0299 - 38 08 08 of mail naar info@boonedam.nl.

Bedrijvengids Geplaatst door
Boon Edam Nederland BV

Boon Edam Nederland BV

Ambachtstraat 4, 1135 GG  EDAM

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.