..........
shadow_fix

Boon Edam Nederland BV

Boon Edam is wereldwijd marktleider op het gebied van entreeoplossingen.

Met ruim 140 jaar ervaring hebben ze bij Boon Edam een ongeëvenaarde expertise in het samen met onze klanten bedenken en leveren van toekomstbestendige en veilige entreeoplossingen voor kantoren, appartementen, luchthavens, zorginstellingen, hotels en alle andere denkbare gebouwen overal ter wereld. Wij ontwikkelen doorgaans maatwerkoplossingen op drie gebieden: duurzaamheid, beveiliging en service.

Service van idee tot onderhoud

Boon Edam geeft graag het beste advies over welke producten het beste in een bepaalde situatie en voor een bepaald gebruik toegepast kunnen worden. Ook bij de oplevering laten ze niets aan het toeval over. Onze installatiemedewerkers volgen regelmatig trainingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van technologie en entreeoplossingen. Daarom kunnen zij alle producten van Boon Edam snel en op een professionele manier installeren.

Boon Edam voert service- en onderhoudswerkzaamheden uit op alle merken draaideuren, beveiligingsdeuren en automatische (schuif)deuren. De servicemonteurs bevinden zich door het hele land en worden getraind en opgeleid om voor elke storing een oplossing te vinden. Zij kunnen de meest onverwachte problemen onmiddellijk oplossen en waarborgen dat projecten met minimale overlast worden afgerond. De serviceauto’s zijn volledig geoutilleerd, dus de monteur heeft zijn eigen complete onderdelenmagazijn en werkplaats voor de deur staan.

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


Conditiemeting deuren

Conditiemeting deuren

Alle elektrische installaties, waaronder ook elektrische deuren, die onder de Europese regelgeving vallen, dienen met regelmaat geïnspecteerd te worden.

mjop - 6 May 2017
Glasservice Entreedeuren

Glasservice Entreedeuren

Het vervangen van rechte of gebogen glas in toegangsproducten is specifiek werk, kies daarom voor de specialist!

veiligheid - 27 April 2017
Automatische Vouwdeur

Automatische Vouwdeur

De OmniFold vouwdeur combineert comfortabele personentoegang met een slim ontwerp dat in een minimale ruimte een maximale doorgangsbreedte biedt.

entree - 24 October 2017
Automatische Schuifdeur

Automatische Schuifdeur

Automatische schuifdeuren van Boon Edam creëren uitnodigende en veilige entrees, die ook voor mindervaliden goed toegankelijk zijn.

entree - 24 October 2017
Brandwerende Schuifdeur

Brandwerende Schuifdeur

De 30 en 60 minuten brandwerende schuifdeuren van Boon Edam creëren een veilige en aantrekkelijke oplossing voor situaties waarbij brandwering vereist is.

entree - 24 October 2017
Schuifdeur Inbraakwerend

Schuifdeur Inbraakwerend

Onze gecertificeerde inbraakwerende schuifdeuren zijn ideaal voor binnen- en buitentoepassingen met een verhoogd risico op inbraak en/of vandalisme.

entree - 24 October 2017
OmniSwing deuropener

OmniSwing deuropener

De OmniSwing elektrische deuropeners van Boon Edam zijn veilig, zien er zeer fraai uit en kunnen worden toegepast op vrijwel iedere loopdeur.

entree - 27 April 2017
Vervanging Deurautomaat

Vervanging Deurautomaat

Er komt een tijd dat uw automatische schuifdeur aan vervanging toe is. De OmniSlide Drive schuifdeurautomaat van Boon Edam is dan de juiste oplossing voor u

renoveren - 27 April 2017

 

Boon Edam Nederland BV

www.boonedam.nl
Ambachtstraat 4
1135 GG EDAM
Tel:
0299380808

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top

Notice: A session had already been started - ignoring session_start() in /home/ae/domains/appartementeneigenaar.nl/public_html/social/config.php on line 7
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam