Boon Edam Nederland BV

Boon Edam Nederland BV

Ambachtstraat 4, 1135 GG  EDAM

Over ons

Met ruim 140 jaar ervaring hebben ze bij Boon Edam een ongeëvenaarde expertise in het samen met onze klanten bedenken en leveren van toekomstbestendige en veilige entreeoplossingen voor kantoren, appartementen, luchthavens, zorginstellingen, hotels en alle andere denkbare gebouwen overal ter wereld. Wij ontwikkelen doorgaans maatwerkoplossingen op drie gebieden: duurzaamheid, beveiliging en service.

Service van idee tot onderhoud

Boon Edam geeft graag het beste advies over welke producten het beste in een bepaalde situatie en voor een bepaald gebruik toegepast kunnen worden. Ook bij de oplevering laten ze niets aan het toeval over. Onze installatiemedewerkers volgen regelmatig trainingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van technologie en entreeoplossingen. Daarom kunnen zij alle producten van Boon Edam snel en op een professionele manier installeren.

Boon Edam voert service- en onderhoudswerkzaamheden uit op alle merken draaideuren, beveiligingsdeuren en automatische (schuif)deuren. De servicemonteurs bevinden zich door het hele land en worden getraind en opgeleid om voor elke storing een oplossing te vinden. Zij kunnen de meest onverwachte problemen onmiddellijk oplossen en waarborgen dat projecten met minimale overlast worden afgerond. De serviceauto’s zijn volledig geoutilleerd, dus de monteur heeft zijn eigen complete onderdelenmagazijn en werkplaats voor de deur staan.

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.