Automatische Vouwdeur

De OmniFold vouwdeur combineert comfortabele personentoegang met een slim ontwerp dat in een minimale ruimte een maximale doorgangsbreedte biedt.

Geplaatst door: Boon Edam Nederland BV

OmniFold Automatische Vouwdeur - De comfortabele toegangsoplossing voor entrees met beperkte breedte

 

Als er maar beperkte ruimte beschikbaar is en u deze optimaal wilt benutten, is onze OmniFold vouwdeur de ultieme oplossing voor u. Deze vouwdeur combineert comfortabele personentoegang met een slim ontwerp dat in een minimale ruimte een maximale doorgangsbreedte biedt.

Werkingsprincipe

Als de open gaat, vouwen de deurvleugels gelijktijdig naar beide zijden open. Dit zorgt ervoor dat er een relatief brede doorgang ontstaat met toch een compact systeem.

Eenvoudige Bediening

Uitgebreide functiemogelijkheden en aan de situatie aangepaste bedienings- en veiligheidselementen zorgen voor een gebruiksvriendelijke toegangsoplossing. Sensoren openen de deur automatisch. Andere bedieningselementen zijn drukknoppen, elleboogschakelaars of schopschakelaars. De deurfuncties “handmatig-automatisch-open-nachtuitgang” zijn in te stellen via het bedieningstableau. Fotocellen en de automatische veiligheidsomkeer- en stopinrichting zorgen voor optimale veiligheid voor gebruikers.

Noodsituatie

De OmniFold kan worden geleverd met een noodstroomvoorziening met accu’s om te garanderen dat het noodopeningsmechanisme altijd in werking kan worden gesteld.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de OmniFold automatische vouwdeur van Boon Edam, neem dan contact op met ons op telefoonnummer 0299 - 38 08 08, per e-mail op info@boonedam.nl.

Bedrijvengids Geplaatst door
Boon Edam Nederland BV

Boon Edam Nederland BV

Ambachtstraat 4, 1135 GG  EDAM

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.