Daloc Security Door S43

Daloc Security Door S 43 galerij is bedoeld als buitendeur voor woningen op een galerij of begane grond die blootstaat aan weer en wind.

Geplaatst door: Daloc Nederland

DALOC SECURITY DOOR S43

CLASSIFICATIES
Daloc Security Door S 43 galerij is voor de brandwering en bescherming tegen brandgassen getest door ’the Swedish National Testing and Research Institute (SP)’. Deze test is geaccrediteerd en gecertificeerd in Neder- land door Efectis, het vooraanstaande centrum voor brandveiligheid en de standaard op het gebied van brandtesten.De inbraakwerendheid is getest door ‘the Swedish Theft Prevention Association (SSF)’ en in Nederland geaccrediteerd en gecertificeerd door KOMO. KOMO in Nederland dé expert op het gebied van gecertificeerde producten en processen voor de bouw. De klimaateigenschappen met CE-keurmerk zijn getest door SP. Het productieproces wordt permanent gecontroleerd en geëvalueerd door de certificatie- instellingen KOMO, SP en SBSC.
Brandklasse: EW 30.
Geluidreductie: Rw 38 dB.
S 43 is verkrijgbaar met geluidreductie Rw 43, 48 dB.
Inbraakveiligheid: SKG 3 NEN 5096. De deur is goedgekeurd voor naar binnen en naar buiten openende montage.
Rookgasdichtheid EN 13501-2 klasse Sa, Sm.
CE-keurmerk: EN 14351-1. S 43 is voorzien van een CE-keurmerk conform Verordening bouwpro- ducten (Verordening (EU) nr. 305/2011) en de productstandaard voor buitendeur/kozijn combi- naties EN 14351-1. De CE-sticker achterop het deurblad betekent, dat de volgende eigen- schappen zijn getest door SP:

/images/795397/Daloc_Security_Door_S43_Galerij.pdf

meer informatie

Heeft u meer informatie nodig, bezoek dan eens onze website

Bedrijvengids Geplaatst door
Daloc Nederland

Daloc Nederland

Flemingweg 8, 2408AV  Alphen aan den Rijn

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.