Daloc Nederland

Daloc Nederland

Flemingweg 8, 2408AV  Alphen aan den Rijn

Over ons

Daloc – Made in Sweden

Wanneer u de volgende keer in een hotel logeert, gaat winkelen in een winkelcentrum, in een school rondloopt, een museum bezoekt, naar een concert of sportevenement gaat – bekijk de deuren dan eens extra goed. De kans is groot dat u een veiligheidsdeur van Daloc ziet. Zo is de grote nationale arena “Friends Arena” in Stockholm, Santiago Calatrava’s “Turning Torso” in Malmö en “Kilden Theater-en concertzaal” in Kristiansand, bijvoorbeeld uitgerust met veiligheidsdeuren van Daloc.

Dankzij meer dan 70 jaar ervaring en doelbewuste inspanningen zijn we de grootste producent in Scandinavië van veiligheidsgeclassificeerde stalen en houten deuren, niet alleen voor privéwoningen, maar overal waar extra goede veiligheidsdeuren nodig zijn.

Het hart van ons bedrijf is al sinds 1956 gevestigd in Töreboda in Zweden, waar twee van onze topmoderne fabrieken liggen, vlak bij het prachtige Götakanaal. We hebben er vanaf het begin naar gestreefd om te inspireren, te verrassen en onszelf te overtreffen. Zo konden we steeds een stap verder zetten waar het de ontwikkeling van deurdesign en deurfuncties betreft.

CONTACT MET DALOC

Daloc Security Doors Nederland
Kanaalpark 140
2321 JV Leiden
E-mail: info@daloc.nl
Telefoon: 071-87003 87

MISSIE EN VISIE

Missie

Onze missie is het ontwikkelen, produceren, op de markt brengen en verkopen van deuren en andere eenheden waarvoor speciale eisen gelden op het gebied van brand, geluid en veiligheid. De producten worden verkocht op de Scandinavische markten en via aanwezige kanalen in andere landen. Onze kennis en competentie zijn goed toegankelijk voor onze klanten. Onze hoge leverzekerheid en kwaliteit moeten lage kosten voor de klant opleveren. Wij zijn een stabiel bedrijf met een goed rendement; een veilige eerste keuze.

Visie

Een toekomst waarin rekening wordt gehouden met de functie van een deur en de mogelijkheid ervan om de omgeving te verfraaien; dit ongeacht het milieu waarom het gaat. Op die manier wordt de wereld veiliger, wordt onze kwaliteit van leven beter en kunnen wij harmonischer leven.

MILIEU & KWALITEIT

Milieu en kwaliteit.
Onze producten en onze productie zijn door ons ontwikkeld waardoor Daloc een groot kenniskapitaal heeft. Onze productiemethoden zijn bovendien aangepast aan een sterke en duurzame samenleving op ecologisch gebied.

Aangezien wij altijd het principe van eigen ontwikkeling hebben aangehangen, zowel wat betreft de producten als onze productie, heeft het bedrijf in alle onderdelen een groot kenniskapitaal.

Dit heeft bovendien geleid tot kosteneffectieve brandwerende en geluidswerende deuren en veiligheidsdeuren met een zeer hoog kwaliteitsniveau en leverzekerheid. Een must voor iedereen die verschillende typen woningen ontwerpt en bouwt.

Onze productiemethoden zijn aangepast aan een sterke en duurzame samenleving op ecologisch gebied. Wij zien onze inspanningen op milieugebied als een belangrijk continu voortschrijdend proces en wij lopen ver voorop op het gebied van milieuaanpassing van onze producten en overige activiteiten.

Een voorbeeld hiervan is de investering in onze nieuwe spuiterij. Als eerste Zweedse leverancier van stalen en houten brandwerende en geluidswerende deuren en veiligheidsdeuren hebben wij nu een uniek laksysteem dat u als klant de mogelijkheid biedt te kiezen uit geclassificeerde houten en stalen deuren die zijn gelakt met een milieuvriendelijke verf op waterbasis.

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.