Prymaxx Vluchtmasker

Bij brand is in 80 % van de gevallen rookvergiftiging de oorzaak van dodelijke slachtoffers. Met een vluchtmasker heeft u 1 uur de tijd om te vluchten

Bij brand in huis is in 80 % van de gevallen rookvergiftiging de oorzaak van dodelijke slachtoffers. Als u slaapt ruikt u geen rook dus zult u van rook niet wakker worden. Het brengt u zelfs dieper in slaap en uiteindelijk zullen de giftige gassen in de rook u fataal worden.

Als u bij brand gewekt word door de rookmelder bemoeilijkt inademing van rook en geïrriteerde ogen het vinden van een veilige uitweg. Woont u in een flat of een verzorgingstehuis dan moet u een grote afstand afleggen voordat u veilig buiten kan komen, het Prymaxx vluchtmasker is dan onmisbaar. Zonder vluchtmasker is het onmogelijk om adem te halen in de rook van een brand.

Het Prymaxx vluchtmasker zet u snel op. Uw hoofd, neus en ogen zijn beschermd en u kunt gewoon rustig doorademen en zo snel mogelijk een veilige uitweg zoeken.

Overal waar u lange gangen door moet of extra tijd nodig heeft om ook anderen te kunnen waarschuwen is een vluchtmasker onmisbaar. Standaard zou dit aanwezig moeten zijn in de uitrusting van de BHV’er in ziekenhuizen, kantoren, hotels, scholen, etc. en in woningen.

Specificaties:

Beschermd maximaal 60 minuten tegen vlammen, hitte, rook en giftige gassen waaronder:

  • Koolmonoxide (CO)
  • Waterstofcyadine (HCN)
  • Waterstofcholride (HCL)
  • Propanel (Arcolein)
  • Uitadem weerstand <300Pa
  • Inadem weerstand <800PPa

Geschikt voor volwassenen

Bedrijvengids Geplaatst door
NaQuBo Comfort en Veiligheid

NaQuBo Comfort en Veiligheid

De Wetering 90, 1741DK  SCHAGEN

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.