NaQuBo Comfort en Veiligheid

NaQuBo Comfort en Veiligheid

De Wetering 90, 1741DK  SCHAGEN

Over ons

NaQuBo Comfort en Veiligheid

In 2013 was ik actief als vrijwillig brandweerman en vond dat er op het gebied van voorlichting over rookmelders weinig informatie te vinden was. Dus ik begon mijn eigen webwinkel met veiligheidsproducten. Ook ging ik verkopen op Bol.com. Ik mag mijzelf vandaag de dag een specialist noemen op het gebied van rook-, hitte- en koolmonoxidemelders voor gebruik bij particulieren thuis. Op www.naqubo.nl bied ik de beste producten op veiligheidsgebied voor uw huis of appartement aan. Wij komen deze desgewenst ook thuis installeren. Ik geloof niet in rookmelders waarvan elk jaar de batterij vervangen moet worden, vrijwel alle melders in ons assortiment zijn uitgerust met lithium batterijen die minimaal 10 jaar blijven werken. Dat noem ik comfortabel en veilig.

De eeste grote opdracht van MVGM

In 2018 kregen wij onze eerste grote opdracht van MVGM, het appartementencomplex de Makroon in hartje Amsterdam voorzien van nieuwe 230 volt rookmelders. Appartmentencomplex de Makroon in Amsterdam

Het ging hier om 120 appartementen waar voornamelijk senioren wonen. Er waren veel problemem met de rookmelders die bij de bouw van het pand in 2015 waren gemonteerd, hiervan moesten de batterijen elke 2 jaar worden vervangen. De bewoners werden gek van de lege batterij piepjes en konden deze zelf niet vervangen.

Naast het vervangen van de rookmelders was er ook een optie voor de bewoners om zelf extra rookmelders of accessoires te laten monteren zoals een afstandbediening waarmee de rookmelders getest en uitgezet kunnen worden bij ongewenst alarm.

Vaste rookmelderspecialist voor Woningstichting 't Grootslag uit Wervershoof

Woningstichting 't Grootslag uit Wervershoof

In 2019 hebben wij in opdracht van woningstichting 't Grootslag in ruim 2400 woningen nieuwe rookmelders gemonteerd. Dit project was de kroon op ons werk. Dagelijks kwamen wij bij bewoners over de vloer en gaven hen ook voorlichting over het gebruik en onderhoud van de nieuwe rookmelders.

Wij maakten zelf afspraken met bewoners voor het vervangen van de oude rookmelders en zijn ook 10 jaar lang verantwoordelijk voor garantie van de rookmelders. Wij nemen de woningstichting deze taken geheel uit handen. De tijd dat men een monteur moest sturen voor het verwisselen van een batterij van een piepende rookmelder is voor hen voorbij.

Wij staan ook klaar voor elke VVE

Wij krijgen ook steeds meer aanvragen van VVE's voor het vervangen van rookmelders. Wij zijn op dit moment in de afrondende fase van een complex in Ede.

Terrasappartementencomplex te Ede

Terrasappartementencomplex te Ede

Een 4 verdieping tellend terrasappartementencomplex waar wij in de berging hittemelders hebben geplaatst die de leden van de VVE bellen als er alarm is. Ook het trappenhuis hebben wij op deze manier beveiligd met rookmelders. We zijn nu nog bezig met de appartmenten waarvan er 5 op elke verdieping zijn. Deze krijgen allemaal 2 rookmelders en een afstandbediening. Als er in 1 van de appartementen op een verdieping alarm is gaan alle rookmelders in alle appartementen in alarm. Elke bewoner kan dan met de afstand bediening de rookmelders in alle appartementen uitzetten, alleen de rookmelder die het alarm begon blijft dan nog alarm geven, zo weet elke bewoner van deze verdieping dat het alarm bij hem/haar of een andere bewoner is. En zo kan men elkaar snel helpen.

Bent u een beheerder van vastgoed en zit u ook met veel woningen waarvan de rookmelders aan vervanging toe zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Contacteer ons via info@naqubo.nl of bel ons op 06-47484642.

Met vriendelijke groet,

Patrick Hageman

NaQuBo Comfort en Veiligheid

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.