Schuifdeur Inbraakwerend

Onze gecertificeerde inbraakwerende schuifdeuren zijn ideaal voor binnen- en buitentoepassingen met een verhoogd risico op inbraak en/of vandalisme.

Geplaatst door: Boon Edam Nederland BV

OmniSlide Inbraakwerende Schuifdeuren - De Beste Schuifdeuroplossing om Inbrekers te Weren

Volgens statistieken van de politie vindt er iedere 5-8 minuten een inbraak plaats. Afgezien van de persoonlijke schade loopt de financiële schade hiervan jaarlijks in de miljoenen. Verzekeraars verdisconteren deze schade, waardoor de premiekosten weer oplopen. De bouwbranche heeft een scala aan maatregelen opgesteld om inbraak te vertragen en om een gebouw te beschermen tegen ongewenste indringers. Een zeer effectieve oplossing is het plaatsen van automatische schuifdeuren die inbraakwerend zijn.

Onze inbraakwerende schuifdeuren zijn ideaal voor binnen- en buitentoepassingen, waar een verhoogd risico voor inbraak en/of vandalisme geldt. In veel gevallen wordt een inbraakwerende entree zelfs vereist door de verzekeringsmaatschappij of wordt er een korting op de premie verleend indien een inbraakwerende entree wordt toegepast.

Aantrekkelijke Uitstraling

De inbraakwerende eigenschappen van de elektrische schuifdeur hebben geen enkele weerslag op het uiterlijk en de functionaliteit van de schuifdeur. U bent dus altijd verzekerd van een uitnodigende entree met een aantrekkelijke uitstraling.

Kenmerken

De belangrijkste kenmerken van onze inbraakwerende schuifdeuren zijn:

  • Motorslot voorzien van meerpuntsvergrendeling: dit zorgt ervoor dat, per cyclus, de deur automatisch op slot kan worden gezet;
  • De puien zijn voorzien van RVS labyrinten en uitgevoerd met gelaagd veiligheidsglas;
  • Anti uittilsysteem met een speciale ondergeleiding.

Gecertificeerd voor Klasse WK2, RC2 of RC3

De weerstandsklasse 2 inbraakwerende schuifdeuren van Boon Edam zijn getest, beoordeeld en gecertificeerd door SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) conform de Nederlandse norm NEN5096 en de Europese norm ENV1627. De RC2 en RC3 inbraakwerende schuifdeuren zijn getest, beoordeeld en gecertificeerd in overeenstemming met de Europese norm ENV1627 en EN 1630:2011.

Uitnodigende Entree

Onze OmniSlide elektrische schuifdeuren bieden een uitnodigende entree, hebben een aantrekkelijke uitstraling en zijn door de vele variaties vrijwel overal toepasbaar. Automatische schuifdeuren zijn geschikt voor alle ruimtes waar een afscheiding gewenst is en wordt veelvuldig toegepast in winkels, kantoren, banken, hotels, restaurants, ziekenhuizen en woningen.

Meer Weten?

Wilt u meer weten over de OmniSlide inbraakwerende schuifdeuren van Boon Edam, bel dan 0299 - 38 08 08 of mail naar info@boonedam.nl.

Bedrijvengids Geplaatst door
Boon Edam Nederland BV

Boon Edam Nederland BV

Ambachtstraat 4, 1135 GG  EDAM

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.