Betonreparatie

Schade aan betonconstructie’s, ook wel betonrot genoemd, wordt meestal veroorzaakt door het roesten van wapeningsstaal.

Betonreparatie

Schade aan betonconstructie’s, ook wel betonrot genoemd, wordt meestal veroorzaakt door het roesten van wapeningsstaal. Roesten is een expansieve reactie (roest zet uit) waardoor stukken beton losknappen of waardoor zich scheuren vormen in het beton. Het spreekt voor zich dat dit proces nadelig is voor de sterkte van het beton en voor de gehele betoncontructie.
Betonreparatie, betonrenovatie of betonrestauratie is in zo’n geval dringend nodig! Wij stellen de diagnose zelf, eventueel in samenwerking met onze leverancier en repareren zowel met Epoxy als met cementgebonden reparatiemortel.
Ziet uw balkon, galerij of vloer er ook zo slecht uit vanwege betonschade? Ziet u zwarte strepen, afbrokkelend beton of donkere plekken? Dan is het hoog tijd om ons te bellen voor een afspraak! Van de Vossenberg heeft al deze disciplines in huis.
Dus voor betonrenovatie, betonrestauratie, betonreparatie of vloerherstel gaat u naar Van de Vossenberg.

Bedrijvengids Geplaatst door
Van de Vossenberg renovatie en onderhoud B.V.

Van de Vossenberg renovatie en onderhoud B.V.

Meerselsepeel 7, 5813 AG  YSSELSTEYN

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.