Van de Vossenberg renovatie en onderhoud B.V.

Van de Vossenberg renovatie en onderhoud B.V.

Meerselsepeel 7, 5813 AG  YSSELSTEYN

Over ons

Van de Vossenberg Renovatie en Onderhoud BV

Renovatie & Onderhoud

Van de Vossenberg houdt zich bezig met het planmatig uitvoeren van renovatie – en onderhoudswerkzaamheden voor o.a. woningstichtingen, gemeentes, overheidsinstellingen en de particuliere markt.

Alle bouwwerken klein of groot, verdienen onderhoud. Oudere gebouwen voldoen meestal niet meer aan de gestelde eisen van de huidige tijd. Ook door een veranderde bestemming kan het nodig zijn ze te renoveren, of er ingrijpend onderhoud aan te verrichten.

renovatie


Van de Vossenberg zet zijn ervaring, kennis en materieel graag in om binnen de gestelde financiële randvoorwaaarden het best mogelijke resultaat te behalen. De activiteiten van Van de Vossenberg bestrijken het brede terrein van bouwkundige renovatiewerkzaamheden, planmatig onderhoud, mutatie- en serviceonderhoud.

Wij beschikken over de juiste vakmensen die gespecialiseerd zijn in genoemde werkzaamheden.
Van de Vossenberg is zich bewust van het feit dat wij tijdens de werkzaamheden bij bewoners “te gast” zijn. De werkzaamheden worden namelijk bijna altijd uitgevoerd in een bewoonde situatie. Naast overlast van bijv. geluid en stof en niet te vergeten “vreemden over de vloer” doen we er alles aan om alles in een zo kort mogelijke tijdsbestek uit te voeren.

Wij voelen ons niet te groot voor de kleine klus en zijn niet te klein voor de grote klus.
In combinatie met onze activiteiten op het gebied van onderhoudswerken en vochtwering zijn wij de juiste partner voor u. Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat wij ons in een een persoonlijk gesprek beter aan u kunnen voorstellen.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.