Galerij ophogen

Het ophogen van de galerij, Nu in een dag opgeleverd met een snel drogende mortel van Enssieg Groep. Doorloopvoorzieningen niet meer van toepassing.

Geplaatst door: Enssieg Groep

Dit appartementencomplex in Rotterdam heeft tijden haar groot onderhoud er voor gekozen een nieuwe galerijvloer te laten plaatsen. Enssieg Bouwchemie heeft dankzij de combinatie van vakmanschap en gebruik van innovatieve bouw chemische stoffen was het mogelijk ook afschot te creëren in de mortel laag naar de waterafvoering.

Door de sneldrogende mortel die Enssieg Groep hanteert is een doorloopvoorziening niet meer nodig. Enssieg Groep zorgt ervoor dat dezelfde avond het product weer beloopbaar is voor de bewoners. 

Het is ook mogelijk om uw galerij geheel aan te pakken. Om van uw galerij een visite kaartje te laten maken kunt u kiezen om het te laten bekleden met de duurzame bekleding Flakestrap.

 

De Enssieg Groep is actief in industriële en design gietvloeren, bouwchemie, DHZ-producten en trapbekleding.

Bedrijvengids Geplaatst door
Enssieg Groep

Enssieg Groep

Jules de Beerstraat 35, 5048 AH  Tilburg

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.