..........
shadow_fix

Enssieg Groep

Enssieg Groep is een bedrijf dat alles doet op het gebied van renovaties en herstelwerkzaamheden binnen appartementen complexen.

Enssieg Groep

Enssieg Groep is een bedrijf dat drie verschillende divisies kent onder anderen: Enssieg Vloeren, Enssieg Bouwchemie en Flakestrap.

Flakestrap is het bedrijf dat zich het meest richt op de VvE's in Nederland en België. Flakestrap doet alles op het gebied van galerij en traprenovaties. Flakestrap is een duurzaam en innovatief systeem dat een hoop geld en tijd kan besparen als het gaat over onderhoud en beschadigde trappen of galerijen.

Enssieg Bouwchemie is een tak van de Enssieg Groep die zich vooral richt op vochtproblemen binnen woningen,kelders en garages. Daarnaast richt Enssieg Bouwchemie zich ook op het onderhoud van balkons en de buitenkant van appartementen complexen.

Enssieg Vloeren is een tak van de Enssieg Groep dat alles doet op het gebied van gietvloeren en coatingvloeren voor woningen, parkeergarages en andere ruimtes waar een vochtdichte en onderhoudsvriendelijk vloer goed van pas komt.  

Download brochure

http://www.enssieg.nl/download-brochure.html

 

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Enssieg Groep

www.enssieg.nl/
Jules de Beerstraat 35
5048 AH Tilburg
Tel:
0134600450

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top

Notice: A session had already been started - ignoring session_start() in /home/ae/domains/appartementeneigenaar.nl/public_html/social/config.php on line 7
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam