Enssieg Groep

Enssieg Groep

Jules de Beerstraat 35, 5048 AH  Tilburg

Over ons

Enssieg Groep

Enssieg Groep is een bedrijf dat drie verschillende divisies kent onder anderen: Enssieg Vloeren, Enssieg Bouwchemie en Flakestrap.

Flakestrap is het bedrijf dat zich het meest richt op de VvE's in Nederland en België. Flakestrap doet alles op het gebied van galerij en traprenovaties. Flakestrap is een duurzaam en innovatief systeem dat een hoop geld en tijd kan besparen als het gaat over onderhoud en beschadigde trappen of galerijen.

Enssieg Bouwchemie is een tak van de Enssieg Groep die zich vooral richt op vochtproblemen binnen woningen,kelders en garages. Daarnaast richt Enssieg Bouwchemie zich ook op het onderhoud van balkons en de buitenkant van appartementen complexen.

Enssieg Vloeren is een tak van de Enssieg Groep dat alles doet op het gebied van gietvloeren en coatingvloeren voor woningen, parkeergarages en andere ruimtes waar een vochtdichte en onderhoudsvriendelijk vloer goed van pas komt.  

Download brochure

http://www.enssieg.nl/download-brochure.html

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.