Gevelreiniging

uitgebreide mogelijkheden voor het reinigen van gevels maar ook voor het beschermen, renoveren of zelfs restaureren van uw gevel!

Gevelreiniging & Bescherming

Bij Van de Vossenberg kan iedereen terecht voor gevelonderhoud. Zo hebben wij uitgebreide mogelijkheden voor het reinigen van gevels maar ook voor het beschermen, renoveren of zelfs restaureren van uw gevel!

Gevelreiniging:
In ons natte, aan grote temperatuursverschillen onderhevige Nederland, hebben gevels het vaak zwaar te verduren. En uw gevel is wel het visitekaartje van uw woning of bedrijfspand! Wij kunnen u, dankzij onze jarenlange ervaring, een oplossing bieden die bijdraagt tot het waardebehoud van uw pand. Bij reinigen kunt u denken aan: het verwijderen van coatings, cement, graffiti of algen en mos te voorbereiding op impregneren.

Gevelbescherming:
Nadat de gevels zijn gereinigd kan er verantwoord worden beschermd tegen vuil en/of vocht. Dit kan door gebruik te maken van kleurloze of dekkende middelen.
Kleurloze bescherming betekent: Hydrofoberen/impregneren met een middel wat de ondergrond waterafstotend maakt maar tegelijkertijd de waterdampdiffusie niet beïnvloed.

Dekkende bescherming:
Hierbij moet u denken aan een dekkend verfsysteem. Ook hierbij is het belangrijk dat het systeem waterafstotend en ademend is. Het spreekt voor zicht dat de ondergrond in goede conditie moet zijn, denk hierbij aan het voegwerk. Voor eventueel herstel van beschadigde en/of ontbrekende voegen kunt u overigens ook bij ons terecht.
Voor een vakkundige opfrisbeurt van uw gevel neemt u contact op met Van De Vossenberg via deze link. Onze technisch adviseur komt dan ter plaatse om u van een passend advies te voorzien.

Bedrijvengids Geplaatst door
Van de Vossenberg renovatie en onderhoud B.V.

Van de Vossenberg renovatie en onderhoud B.V.

Meerselsepeel 7, 5813 AG  YSSELSTEYN

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.