Optrekkend Vocht

Optrekkend vocht komt “overal”, deze uitspraak is helaas waar!

Optrekkend vocht komt “overal”, deze uitspraak is helaas waar!

Wat is optrekkend vocht?

Optrekkend vocht komt “overal”, deze uitspraak is helaas waar! Alhoewel optrekkend vocht vaak een combinatie van oorzaken heeft is het doorgaans toe te schrijven aan het ontbreken van een waterkerende laag. Hierdoor ontstaat een rechtstreeks contact tussen de (vochthoudende) ondergrond en de muur, met vochtproblemen tot gevolg.

Deze vochtproblemen kunnen onaangename duurzame gevolgen met zich meebrengen zoals o.a. betonrot, afbrokkelend pleisterwerk, loslaten van behang maar ook schimmelvorming (zwarte plekken) en stank. Het behoeft geen betoog dat je vochtproblemen het beste zo snel mogelijk aanpakt! De meest gebruikte methode om optrekkend vocht tegen te gaan is de injectie van een vochtwerend middel in de muur. Slechte pleisterlagen/stucwerk worden hierbij ruimschoots verwijderd.

Soms is het nodig om speciale zoutbehandelingen toe te passen teneinde het vrijkomen van muurzouten/zoutuitbloeiing te voorkomen. Indien nodig wordt de wand daarna voorzien van een speciale saneerputz. ?Van de Vossenberg heeft hiervoor de deskundigheid, de materialen en de gereedschappen in huis.

Reken voor eens en voor altijd af met vochtige muren en optrekkend vocht en neem contact op met Van de Vossenberg. Onze technisch adviseur komt dan ter plaatse om de oorzaak van het vochtprobleem vast te stellen.

Bedrijvengids Geplaatst door
Van de Vossenberg renovatie en onderhoud B.V.

Van de Vossenberg renovatie en onderhoud B.V.

Meerselsepeel 7, 5813 AG  YSSELSTEYN

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.