Vervanging Deurautomaat

Er komt een tijd dat uw automatische schuifdeur aan vervanging toe is. De OmniSlide Drive schuifdeurautomaat van Boon Edam is dan de juiste oplossing voor u

Geplaatst door: Boon Edam Nederland BV

Schuifdeurautomaten die uw bestaande schuifdeur weer als nieuw maken

 

Er komt een tijd dat uw automatische schuifdeur aan vervanging toe is. De aandrijving en de besturing zijn defect of zwaar verouderd, maar de deurvleugels, looprail en koof zijn nog in prima staat. De OmniSlide Drive schuifdeurautomaat van Boon Edam is dan de juiste oplossing voor u. Omdat er geen bouwkundige aanpassingen noodzakelijk zijn, bespaart u de kosten van een nieuwe automatische schuifdeur.

Vooral bij bedrijven en instellingen zoals waar men te maken heeft met krappe budgetten, is het vaak niet haalbaar is om de ingangen geheel te vervangen. De OmniSlide Drive vervangingsunit is daarom een perfect alternatief.

Toepasbaar op elk mechaniek

De OmniSlide Drive schuifdeurautomaten zijn universeel, waardoor deze toepasbaar zijn op elk mechaniek, ongeacht het fabrikaat. De geringe afmetingen maken het mogelijk om een OmniSlide Drive vervangingsunit altijd in de bestaande koof van het schuifdeurmechaniek te passen.

Afhankelijk van het type automatische schuifdeur (enkelvleugelig, tweevleugelig of telescoop) en de ruimte in de koof wordt door ons de OmniSlide Drive Flexible of de OmniSlide Drive Slim toegepast.

OmniSlide Drive Slim

Het OmniSlide Drive Slim schuifdeurmechaniek is speciaal ontworpen voor een mooi gestroomlijnde look-and-feel. Passend binnen een kopprofiel van slechts 100 mm hoog, is deze schuifdeurautomaat de ideale oplossing voor architectonische ontwerpen die op transparantie en modern design zijn gericht.

OmniSlide Drive Flexible

De OmniSlide Drive Flexible deurautomaat is de meest veelzijdige aandrijving in ons productassortiment. De deurautomaat is leverbaar in een groot aantal mogelijke configuraties, inclusief deursystemen met inbraakwerende onderdelen, brandwerende deurvleugels of een speciale nooduitgang, en is geschikt voor situaties waar druk personenverkeer plaatsvindt. Deze aandrijving is ontwikkeld om de beste prestaties te leveren voor de meest uiteenlopende toepassingen.

Extra uitbreidingen

Het altijd mogelijk om diverse upgrades bij de schuifdeurautomaat te installeren, waaronder intelligente bewegingssensoren, veiligheidssensoren, etc. om bijv. de kunnen voldoen aan de EN 16005 normering voor automatische deuren.

Veilig en geruisloos

Bij Boon Edam staat veiligheid centraal. Onze producten voldoen aan alle relevante veiligheidsnormen. Met de OmniSlide Drive deurautomaat brengt u uw schuifdeur up-to-date. Uw automatische schuifdeur gaat zonder problemen geruisloos open en dicht. Zo kunnen bezoekers uw pand veilig betreden en verlaten.

Kenmerken

De OmniSlide Drive deurautomaten danken hun succes aan de volgende kenmerken:

  • Universeel en compact;
  • Snel te monteren;
  • Voorzien van de laatste technologie;
  • Aanschaftarief is laag;
  • Bedrijfszeker en betrouwbaar.

Meer Weten?

Wilt u meer weten over het vernieuwen van uw schuifdeurautomaten, bel dan 0299 - 38 08 08 of mail naar info@boonedam.nl.

Bedrijvengids Geplaatst door
Boon Edam Nederland BV

Boon Edam Nederland BV

Ambachtstraat 4, 1135 GG  EDAM

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.