Vochtwering

Met impregneren voorkomt u doorslaand vocht en voorkomt u problemen

Vochtwering

Met impregneren voorkomt u doorslaand vocht en voorkomt u problemen als: schimmelvorming/vlekken op de muur, “natte” muren, voegschade, aantasting van stuclaag of isolatie, vuilaanhechting/algen en mossen. Dit alles doordat de gevel geen water meer op kan nemen. Impregneren is ook mogelijk met een anti-graffiti coating. Dit middel geeft een mindere hechting van verf op de gevel en voorkomt tevens problemen in de toekomst om de graffiti te verwijderen.

Het spreekt voor zich dat impregneren/hydrofoberen van een gevel alleen nut heeft als deze in goede staat verkeerd. Indien nodig kunnen wij herstel en/of reiniging van voegwerk voor u verzorgen.

Maak korte metten met doorslaand en/of optrekkend vocht en neem contact op met Van de Vossenberg via deze link. Onze technisch adviseur komt dan ter plaatse de oorzaak van het vochtprobleem vaststellen.

Bedrijvengids Geplaatst door
Van de Vossenberg renovatie en onderhoud B.V.

Van de Vossenberg renovatie en onderhoud B.V.

Meerselsepeel 7, 5813 AG  YSSELSTEYN

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.