Waterdichte kelder

Enssieg komt vrijblijvend bij u langs om een inspectie te doen van uw kelder of gebouw.

Geplaatst door: Enssieg Groep

Uw kelder waterdicht
Enssieg komt vrijblijvend bij u langs om een inspectie te doen van uw kelder of gebouw. Nadat het probleem geconstateerd is en duidelijk is welke behandeling nodig is, zal er een kostenoverzicht op maat gemaakt worden. Zo weet u precies van te voren wat er gebeuren moet en de bijbehorende kosten zijn.


Kelderafdichting inspecties
Inspecties van gebouwen die zich onder het grondwaterniveau bevinden, dienen zeer grondig te gebeuren. Het stellen van een juiste diagnose is immers van groot belang om problemen in de toekomst te voorkomen. Enssieg heeft de deskundigheid in huis om een inspectie correct uit te voeren. Wij letten hierbij op het volgende:


1. Waterbelasting
Heeft men te maken met grondwater, zakwater of een ander fenomeen?


2. Bouwwerk
Is het gebouw of de kelder opgebouwd uit beton of is er sprake van metselwerk? Is de vloer van beton of ligt er een gemetselde stenen vloer? Is er een deklaag van cement aanwezig? En hoe is de aansluiting van de wand op de vloer?


3. Lekkages
Lekkages kunnen op verschillende plekken voorkomen. Vaak is dit bij de wand-/vloeraansluiting (kim), maar ook door scheuren in het metselwerk of beton kunnen lekkages ontstaan. Grindnesten, slechte stenen en voegwerk kunnen eveneens een oorzaak van lekkages zijn.


4. Zout
De zouten in grondwater kunnen op termijn veel schade aanrichten aan een gebouw: stucwerk valt van de muren en metselwerk gaat kapot. Het is dan ook belangrijk dat deze zouten geen kans krijgen. Ze moeten worden tegengehouden of middels een behandeling omgevormd worden van oplosbare in onoplosbare zouten.

Bedrijvengids Geplaatst door
Enssieg Groep

Enssieg Groep

Jules de Beerstraat 35, 5048 AH  Tilburg

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.