Administratief Medewerkster Financieel

Vacature Administratief Medewerk(st)er Financieel 40 uur | Zwolle In verband met vervanging tijdens zwangerschapsverlof zijn wij op zoek naar een administratief medewerk(st)er financieel.

Geplaatst door: Triflex BV

In verband met vervanging tijdens zwangerschapsverlof zijn wij op zoek naar een administratief medewerk(st)er. Ben jij klantgericht, stressbestendig en nauwkeurig? Hou je daarnaast van een uitdaging, afwisseling van werkzaamheden en weet je ook nog de weg in SAP of heb je ervaring met een ander ERP systeem? Kom dan tijdelijk, maar wie weet wat de toekomst brengt, ons Triflex team versterken als Administratief medewerk(st)er financieel!

 

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor de financiële administratie van Triflex BV. Hieronder vallen taken zoals de crediteuren- en debiteurenadministratie, het inboeken van inkooprekeningen, het maken van facturen, maandelijkse memoriaalboekingen en de btw-aangiftes. Daarnaast springt je bij op de afdeling en help je je collega die verantwoordelijk is voor de orders en het logistieke proces rondom onze bestellingen.

Wat verwachten wij van jou?

Je hebt een afgeronde mbo-opleiding en kennis van het Microsoft Office-pakket. Je beschikt niet alleen mondeling, maar ook schriftelijk over prima communicatieve vaardigheden in het Nederlands, Duits en eventueel Engels. Je bent een teamplayer, maar zeker niet bang om je eigen verantwoordelijkheid te nemen. Je bent goed in prioriteiten stellen en kunt werken onder druk. Je hecht niet al te veel waarde aan een strakke dagindeling, want door de diversiteit aan taken is geen dag hetzelfde.

Wat kun je van ons verwachten?

Wij bieden verder een fulltime functie in een dynamisch en professioneel bedrijf. Juist door de diversiteit van de werkzaamheden en de hectiek van de dag, is deze functie erg afwisselend én kun je hieraan geheel zelfstandig invulling geven. Triflex investeert ook in mensen die tijdelijk hun bijdrage leveren! Dat merk je aan alles: van de gezellige personeelsfeesten, het persoonlijke vitaliteitsbudget, het competentiemanagement met een opleidingsbudget tot je moderne werkplek in een open kantoorruimte.

Een team van 31 enthousiaste mensen dat goed op elkaar is ingespeeld, hard werkt, maar ook lol heeft onderling en een bedrijf dat mogelijkheden biedt om jezelf verder te ontwikkelen. Samen maken we ons al 40 jaar hard voor tevreden opdrachtgevers en werken we nauw en prettig samen met onze partners, de Triflex verwerkers.

Helemaal leuk: ontmoet alvast je toekomstige collega’s en neem een kijkje bij ons achter de schermen op www.werkenbijtriflex.nl. Ben jij klaar voor deze uitdaging? We zijn heel benieuwd naar jouw potentiële bijdrage. Niet alleen aan ons werk, maar ook aan het team. Laat het weten in een pakkende sollicitatie. Mail naar Marit ten Broeke via vacature@triflex.nl of bel voor meer informatie: 038 - 46020

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Triflex BV

Triflex BV

Boerendanserdijk 35, 8024 AE  ZWOLLE

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.