Triflex BV

Triflex BV

Boerendanserdijk 35, 8024 AE  ZWOLLE

Over ons

Welkom bij Triflex

Triflex is producent en leverancier van vloeibare kunststoffen voor vloeren, afdichtingssystemen en markeringen. Al bijna 40 jaar zorgt Triflex voor een duurzame afdichting en bescherming van oppervlakken voor parkeerdekken, balkons, galerijen, terrassen en daken. In iedere gewenste kleur en met de uitstraling die de opdrachtgever voor ogen heeft.

Duurzame investering

Triflex staat voor hoogwaardige kwaliteit. Onze producten hebben een gemiddelde levensduur van maar liefst 25 jaar. Gebouwen gaan aanzienlijk langer mee. Bovendien vragen de systemen minimaal onderhoud. Dat maakt Triflex op de lange termijn een aantrekkelijke investering. Niet voor niets bieden wij onze klanten tien jaar verzekerde garantie als de producten worden aangebracht door een erkende applicateur.

Oog voor komende generaties

Maar duurzaam bouwen omvat meer dan alleen lange termijnoplossingen bieden. Daarvan zijn wij doordrongen. Daarom steunt Triflex de doelstellingen van Responsible Care®. Een programma dat de chemische industrie heeft geïnitieerd om continu de aandachtspunten op het gebied van gezondheid, veiligheid en het milieu te verbeteren. De Responsible Care® ethiek helpt onze industrie om veilig en duurzaam te opereren met het oog op de komende generaties.


Onderdeel van Europees netwerk

Triflex BV behoort tot de Follmann groep. Follmann & Co. is een op de toekomst gerichte, dynamische internationale onderneming in de chemische industrie. Sinds de oprichting in 1977 worden halffabrikaten geproduceerd waarmee decoratieve eindproducten zoals behang, servetten en geurstoffen worden gemaakt. De halffabrikaten worden ook gebruikt voor industriële toepassingen zoals technisch textiel, communicatiekabels en houtlijmen.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.