Alles-in-één LED-verlichting Pre-Lite

Investeren in LED-verlichting blijft een verstandige keuze voor een VVE, vanwege de vele voordelen zoals aanzienlijke energiebesparing en daarmee kostenbesparing. Onze slimme verlichtingssystemen zijn op afstand aanpasbaar aan de behoeften van je bewoners

Geplaatst door: Pre-Lite

Investeren in LED-verlichting blijft een verstandige keuze voor een VVE, vanwege de vele voordelen zoals aanzienlijke energiebesparing en daarmee kostenbesparing. Onze slimme verlichtingssystemen zijn op afstand aanpasbaar aan de behoeften van je bewoners, variërend van het regelen van de lichtintensiteit tot de duur van de verlichting. LED-verlichting heeft een lange levensduur en is dus aanzienlijk duurzamer dan traditionele verlichting. Bovendien zorgen intelligente sensoren voor een verhoogde veiligheid. Bezoek onze website www.pre-lite.nl voor meer informatie.

Stap ook over op slimme LED-verlichting en bespaar direct!
Plan nu een afspraak voor een vrijblijvende scan en advies over verlichting.
Bel +31(088) 2366050 of stuur een e-mail naar info@pre-lite.nl.

Bedrijvengids Geplaatst door
Pre-Lite

Pre-Lite

Handelsweg 13c, 3881 LS  Putten

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.