Pre-Lite

Pre-Lite

Handelsweg 13c, 3881 LS  Putten

Over ons

LED-verlichting die past bij de doelen van VvE-beheerders

 

LED-verlichting die past bij de doelen van VvE-beheerders 

 

Je wilt een mooie uitstraling van de panden die je beheert. 

Je wilt dat deelnemers zich veilig voelen in hun woning. 

Je wilt niet te veel werk en gedoe hebben aan onderhoud van de panden. 

Je wilt invulling geven aan gestelde duurzaamheidsdoelstellingen. 

 

Gemeenschappelijke ruimtes verlichten met LED 

Er bestaat één oplossing die bijdraagt aan al deze wensen van VvE-beheerders. Die oplossing heet LED-verlichting. De panden die je beheert hebben veel gemeenschappelijke ruimtes. Verlicht je die goed? Dan voelen eigenaren zich veilig, heeft het pand een goede uitstraling en heb je geen omkijken naar onderhoud. Bovendien bespaar je met LED-armaturen tot 80% op de energienota. Ook dat is voor veel VvE-beheerders een reden over te stappen naar LED-verlichting van Pre-Lite.  

Nooit meer van het kastje naar de muur  

Stel, de LED-armaturen gaan stuk. Dat mag sowieso niet gebeuren als je topkwaliteit in huis haalt. Maar toch: wie komt dit probleem oplossen, liefst snel? Het kost de corporatie tijd, geld en ontevreden bewoners. Bij Pre-Lite zien we in de praktijk vaak producent, leverancier en installateur naar elkaar wijzen. Daarom doen wij het anders. We produceren, leveren, installeren en onderhouden de LED-verlichting. Waardoor je tijd overhoudt voor ander technisch onderhoud. 

Slimme lichtsensoren afstellen op de situatie per pand

Aan kwaliteit hangt een prijskaartje, zo luidt het gezegde. Dat klopt, maar dat prijskaartje is scherp. Je krijgt topkwaliteit duurzame LED-armaturen waarmee je fors bespaart op de energierekening. Bovendien kijken we altijd naar de situatie: wanner is waar is licht nodig, wanneer mogen lichten uit om te besparen, hoe voorkomen we schaduwvorming of lichtoverlast voor bewoners? Vervolgens stellen we slimme lichtsensoren zo in dat het precies past bij de situatie en wensen van bewoners. 

Klaar voor LED-verlichting die echt werkt? Vraag dan een vrijblijvende scan en lichtadvies aan. 

 

Aangesloten bij

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.