..........
shadow_fix

Pre-Lite

LED-specialist - advies, levering en installatie van led-lichtbronnen en armaturen aan VVE's. Voor een prettige, veilige omgeving én lagere energienota.

Pre-Lite - LED-verlichting (advies - levering lichtbronnen en armaturen - installatie - onderhoud)

 

LED-lichtspecialist

Pre-Lite is de LED-verlichting-specialist bij uitstek en levert hoogwaardige lichtbronnen en armaturen aan bedrijven, organisaties en instellingen en VVE's (vereninging van eigenaren). De juiste, storingsvrije, verlichting is een basisvoorwaarde voor een prettige en veilige omgeving. Én voor een lagere energienota!

 

Wij zijn gespecialiseerd in zowel in- als outdoor LED-verlichting (denk aan portiekverlichting en verlichting in parkeergarages). Ons familiebedrijf kan bogen op een jarenlange ervaring in het leveren van LED-verlichting aan onder meer multinationals, retailbedrijven, bedrijven in de vastgoedbranche, overheidsen zorginstellingen alsmede scholen. Onze kennis en ervaring stellen ons in staat om voor ieder gebouw een passende oplossing te bieden.

 

Pre-Lite garandeert betrouwbare LED-verlichting met de laagste operationele kosten en de beste return-on-investment.

 

Over Pre-Lite

Wij zijn onderdeel van een grote Chinese fabrikant van hoogwaardige (LED) lichtbronnen en (design) armaturen voor binnen- en buitentoepassing. Door deze unieke samenwerking zijn wij in staat om een geheel eigen productlijn van kwalitatief hoogwaardige producten te leveren tegen zeer concurrerende tarieven.

Onze eigen design afdeling ontwerpt de armaturen en lichtbronnen waarna deze in onze eigen productiefaciliteit worden geproduceerd. Alle producten worden volgens de strengste normen en regelgeving voor Nederland geproduceerd en voldoen aan alle wettelijke eisen op het gebied van toepassing en arbo.

Pre-Lite kan met recht gezien worden als de lichtspecialist bij uitstek. Wij leveren gegarandeerd producten van A-kwaliteit. Deze garantie kunnen we bieden dankzij onze eigen, zeer hoogwaardige productiefaciliteit in Azië.

 

Energie besparingsadvies

Naast de levering van hoogwaardige lichtproducten richten we ons ook op advies en lichtberekening. Hierbij staat de beste oplossing in combinatie met de kortste terugverdientijd centraal. Onze adviseur komt graag bij u langs voor een inventariserend onderzoek en advies gesprek, aan de hand hiervan stelt hij een persoonlijk advies inclusief energieberekering, investeriing en de terugverdientijd voor u op. U ziet zo in een oog opslag wat u jaarlijkse besparing op de energie nota zal zijn EN de besparing op onderhoud (LED-verlichting kent een veel langere levensduur waardoor u aanzienlijk bespaart op het onderhoud van uw verlichting).

Wilt u meer weten of een persoonlijk advies? Neem contact op met Aad Koudijs, uw persoonlijke LED specialist! 

 

Meer info? Bekijk eens:

Led-verlichting voor VVE's

VVE’s besparen dankzij investeren in led-verlichting

LED portiek & Buiten Armaturen

Referentie projecten LED-verlichting en onderhoud verlichting

Verlichtingsonderhoud door Pre-Lite

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


Design armaturen LED

Design armaturen LED

Introductie:  platte design armaturen  ** Uitermate geschikt voor de hal, entree, de gangen of het trappenhuis van uw gebouw ** Welke uitvoering kiest

verlichting - 19 October 2018
Project Duin Almere

Project Duin Almere

Pre-Lite levert en beheert verlichting DUIN in Almere Uniek project ‘DUIN’ in Almere voorzien van hoogwaardige LED-lichtbronnen en MAATWERK-armaturen.

verlichting - 19 October 2018
LED-panel-18mm

LED-panel-18mm

Introductie: LED-panel voor plafond / wand, incl. sensor en INSTELBARE lichtkleur. Design armatuur van hoogwaardig materiaal, 22/33cm, 18mm dikte op/inbouw.

verlichting - 19 October 2018
LED en uw gezondheid

LED en uw gezondheid

Heeft led-verlichting invloed op je gezondheid? Deze vraag komt veelvuldig tijdens onze adviesgesprekken naar voren. Het antwoord daarop is Nee!

duurzaam - 19 October 2018
Led-verlichting dimmen

Led-verlichting dimmen

Het dimmen van led-verlichitng biedt vele voordelen en levert bovendien een aantrekkelijke extra energiebesparing op.

energie - 19 October 2018
extra veilgheid led

extra veilgheid led

Met de unieke microwave SENSOR schakelaar combineert u maximale besparing EN veiligheid! Een extra veilige oplossing voor openbare en buiten-ruimtes.

verlichting - 19 October 2018
Extra veiligheid met LED

Extra veiligheid met LED

Door LED-verlichting te schakelen met onze unieke microwave SENSOR schakelaar combineert u maximale besparing EN veiligheid!

verlichting - 19 October 2018
Huisstijl Pre-Lite

Huisstijl Pre-Lite

Zowel de service-bussen, service-auto als aanhanger van Pre-Lite zijn vernieuwd. Volledig in lijn met de vorig jaar geïntroduceerde huisstijl.

verlichting - 19 October 2018
Armaturen ombouwen?

Armaturen ombouwen?

Bij de overstap op led-verlichting wordt er in sommige gevallen voor gekozen om bestaande armaturen om te bouwen in plaats van deze te vervangen.

verlichting - 19 October 2018
Onderhoud led

Onderhoud led

Pre-Lite garandeert betrouwbare (led)verlichting. Ook voor verlichtingsonderhoud kunt u in de vorm van Pre-Lite-Periodiek op Pre-Lite bouwen.

electriciteit - 19 October 2018
Noodverlichting (beheer)

Noodverlichting (beheer)

We informeren u graag over de noodzaak (wettelijk vereiste) en wenselijkheid van jaarlijks controleren, testen en onderhouden van uw noodverlichting!

entree - 19 October 2018
Beveiligen Besparen LED

Beveiligen Besparen LED

Beveiligen & Besparen met LED buiten- en portiek armaturen Pre-Lite is dé LED-lichtspecialist voor VVE's en levert hoogwaardige lichtbronnen en -armaturen

galerij - 19 October 2018
Pre-Lite Periodiek

Pre-Lite Periodiek

Pre-Lite Periodiek is een module waarbij onderhoud en storingsmelding automatisch worden ingepland en biedt een overzicht van periodieke onderhoudskosten.

verlichting - 19 October 2018
Waterdicht ledarmatuur

Waterdicht ledarmatuur

Pre-Lite waterdicht ledarmatuur is speciaal ontwikkeld voor toepassing in parkeergarages.

electriciteit - 19 October 2018
Besparen met LED

Besparen met LED

Voor VVE’s vormen de openbare ruimtes (de galerij, het parkeerterrein, de parkeergarage en het trappenhuis) vaak een aanzienlijke kostenpost….

verlichting - 19 October 2018

 

Pre-Lite

www.pre-lite.eu
Zandzuigerstraat 11j
1333 MV Almere
Tel:
088-2366050

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top

Notice: A session had already been started - ignoring session_start() in /home/ae/domains/appartementeneigenaar.nl/public_html/social/config.php on line 7
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam