ANTISLIP

Gladde, onvoldoende antislipvloeren van een galerij-, balkon- en/of wandeldek is een probleem dat in de praktijk nogal eens voorkomt.

Dit kan tot situaties leiden waardoor er ongelukken gebeuren.

Bovendien worden galerijen vaak als vluchtweg gezien en dienen dan aan de hiervoor geldende eisen, zoals voldoende antislip, te voldoen. Ook bij een parkeergarage behoort het dak, de hellingbaan en de binnenvloer een bepaalde stroefheid te bezitten. Of het nu een privé terrein of openbare ruimte betreft, maakt hierbij geen verschil. Bij beide situaties behoort de ondergrond voldoende antislip te zijn.

Als beheerder en/of eigenaar kunt u bij calamiteiten aansprakelijk worden gesteld indien een vluchtweg of openbare ruimte niet aan de eisen voldoet. U moet er toch niet aan denken dat er ongelukken gebeuren door een slechte antislipvloer? De gevolgen zijn niet alleen vervelend voor diegene die het overkomt, maar ook voor u als beheerde en/of eigenaar.

Multi Protect Specialistisch Aannemingsbedrijf kan hier uitkomst bieden!

contact

Bedrijvengids Geplaatst door
Multi Protect Specialistisch Aannemingsbedrijf

Multi Protect Specialistisch Aannemingsbedrijf

Handelsweg 25, 7461 JJ  RIJSSEN

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.