Multi Protect Specialistisch Aannemingsbedrijf

Multi Protect Specialistisch Aannemingsbedrijf

Handelsweg 25, 7461 JJ  RIJSSEN

Over ons

Multi Protect Specialistisch Aannemingsbedrijf BV, de juiste partner voor renovatie en nieuwbouw.

Coating, antislipvloer, gietvloer, galerijophoging, opplussen, beton"look"vloer, betonbescherming, betonherstel, kunststofvloer, membraanafdichting en/of afdichting zijn bekende begrippen waar wij als Multi Protect Specialistisch Aannemingsbedrijf uit Rijssen dagelijks mee van doen hebben. Of het om een parkeergarage, hellingbaan, galerij, balkon, binnenvloer, wandeldek, fontein of dak gaat maakt niet uit. Voor al deze situaties, renovatie of nieuwbouw, bent u bij ons aan het juiste adres.

Tevens verhelpen wij lekkage en afvoer problemen van vloeren, fonteinen, vijvers en daken. Dit doen wij onder andere door te injecteren en af te dichten met diverse kunsthars-producten. Tevens verzorgen wij alle bijkomende werkzaamheden zoals betonreparatiewerk, plaatsen van hwa -afvoeren en -standleidingen, hekwerk aanpassing en schilderwerk.

Deze specialistische werzaamheden worden in het gehele land uitgevoerd voor verschillende opdrachtgevers zoals woningbouwverenigingen, overheidsinstellingen, VvE / Vastgoed beheerders, bouwbedrijven maar ook particulieren zijn bij ons van harte welkom. De uitvoering van deze werkzaamheden vinden plaats met eigen en hiervoor opgeleid personeel.

Kwaliteit en klantvriendelijkheid staan hoog in het vaandel. Voor elke situatie bieden wij een passende oplossing met als uitgangspunt dat de opdrachtgever tevreden kan zijn met het behaalde resultaat. Om de gewenste kwaliteit te behalen passen wij dan ook enkel hoogwaardige producten toe.

https://www.multiprotect-sa.nl/contact.html

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.