Antislip vloermatten voor galerijvloeren

Veelzijdig is dé specialist in het slipvrij en veilig maken van allerlei soorten loopzones!

Geplaatst door: Veelzijdig

Antislip- veiligheidsmatten voor galerijvloeren – Veelzijdig


Op het gebied van galerijvloeren biedt Veelzijdig diverse oplossingen op gebied van het veilig maken van elke galerij. Naast de diverse galerijvloersoorten van onder andere houtcomposiet, bamboe en keramische tegels voor ophoging en verfraaiing van galerijvloeren, zijn er ook oplossingen op het gebied van veiligheid met antislipmatten. Deze antislip vloermatten bieden daarmee een oplossing op galerijvloeren waar vloertegels niet toepasbaar zijn. Naast de toepassing op galerijvloeren kunnen deze vloermatten ook gebruikt worden voor bijvoorbeeld trappenhuizen, gangpaden, aflopende vloeren en andere situaties die kunnen leiden tot slipgevaar. Daardoor is deze oplossing ideaal en seniorenvriendelijk in gebouwen of randvoorzieningen.

 

Waarom antislip vloermatten?


Antislip vloermatten van Veelzijdig bieden een goede uitkomst voor het veilig maken van vloeren en looppaden buitenshuis en in appartementencomplexen. Daar waar vloertegels geen oplossing kunnen bieden qua ruimte of budget, zijn de veiligheidsmatten dan ook een uitstekend alternatief. Wilt u meer weten over deze toepassing en de kosten? Neem dan contact met ons op. Veelzijdig is uw professionele partner in vloerophoging en het leggen van vloeren met antislipprofiel in openbare ruimtes en galerijvloeren. We begeleiden u tijdens het hele traject, van advies tot aflevering en montage van de antislip matten. Tijdens een oriënterend gesprek nemen we alle eisen en wensen met u door.
Materialen, stijl en afwerking; alle facetten van de antislipvloermatten komen aan bod. Zo kunt u een weloverwogen beslissing nemen over de antislip toepassingen die het beste bij uw situatie past. 

https://www.veelzijdig.nu/contact/

Bedrijvengids Geplaatst door
Veelzijdig

Veelzijdig

Broekseweg 92a, 4233 CZ  Ameide

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.