Apeldoorn, VvE Hofstraat

Tijdens groot onderhoud moet ook het oude, stalen hekwerk vervangen worden voor een nieuw hekwerk dat voldoet aan de huidige eisen van Bouwbesluit. Wat kunnen jullie in deze voor ons betekenen?

Geplaatst door: De Balkonhekken Fabriek

Met die vraag kwam het bestuur van de VvE bij ons. De wens is van het bestuur is duidelijk: het oude stalen hekwerk met ingestorte voetjes en bevestigd via bouten in het metselwerk is aan vervanging toe, en het komende groot onderhoud is hiervoor een mooie gelegenheid. Ook voldoet het oude hekwerk qua hoogte niet meer aan de huidige eisen.

Wij zijn samen met het bestuur op locatie de hekken van de galerijen langs gegaan en hebben alles geinventariseerd, waarna wij een offerte hebben uitgebracht. Deze offerte is tijdens de ledenvergadering besproken en goedgekeurd.

Na opdrachtverlening is de verdere detailering besproken (zoals: graag de oude gaten in het metselwerk afdekken, een uitneembaar hekje bij de vluchttrap, de kleur van het hekwerk), waarna de productie is opgestart.

Tijdens de montage is de overlast voor de bewoners tot een minimum beperkt, waarbij continue de veiligheid steeds voorop heeft gestaan. En het resultaat mag er wezen!

Een aluminium lamelhek, gecoat in zwart (RAL-9005), geeft de galerijzijde een compleet ander en fris aanzicht. Deze aluminium hekken roesten niet, zodat ook het schilderen in de toekomst niet meer nodig is. De hekken zijn geheel conform de huidige eisen en duurzaam, wat voor tientallen jaren veiligheid zonder extra kosten zal zorgen.‎

Bedrijvengids Geplaatst door
De Balkonhekken Fabriek

De Balkonhekken Fabriek

Edisonstraat 11A, 7601 PS  Almelo

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.