De Balkonhekken Fabriek

De Balkonhekken Fabriek

Edisonstraat 11A, 7601 PS  Almelo

Over ons

Over ons


De Balkonhekken Fabriek is al ruim 25 jaar werkzaam in de hekwerken. Wij zijn begonnen als montagebedrijf in constructiewerken en balkonhekken. Door jarenlange ervaring zijn wij specialist in hekwerken te noemen. De Balkonhekken Fabriek werkt o.a. voor Verenigingen van Eigenaren en woningbouwverenigingen. Wij werken graag direct samen met de eindgebruikers, zodat we naadloos kunnen afstemmen op de wensen. Wij kunnen de beste prijs/kwaliteit verhouding bieden in grotere projecten, zoals woonzorgcentra en flatgebouwen. Klanten houden van duidelijkheid, zorgvuldigheid en gaan voor een duurzaam resultaat, vinden bij ons de beste service.

De Balkonhekken Fabriek staat voor mooie, kwalitatief hoogwaardige producten die de waarde van uw woning en uw woongenot verhogen. De Balkonhekken Fabriek denkt met u mee, juist ook over zaken waar u zelf niet zo snel aan denkt. Het gebruik van uw balkon, de bevestiging, het effect van plaatsing op uw gevel voor het aanzicht. De Balkonhekken Fabriek denkt met u mee voor een duurzaam resultaat: een product dat tientallen jaren meegaat, geen tussentijds onderhoud nodig heeft en waar u over 10 jaar nog steeds trots op bent.

Onze werkwijze


Heeft u dit ook wel eens meegemaakt? Bij een bouwproject of verbouwing zijn meerdere partijen betrokken, die allemaal naar elkaar kijken als er iets mis gaat. Ze zijn soms drukker met elkaar dan met het eindresultaat dat u als klant wenst. De dienstverlening is maar amper op elkaar afgestemd en dat brengt vertragingen. Sowieso begint het resultaat toch wel wat af te wijken van wat u in uw hoofd had bij de start en mist u actieve betrokkenheid van uw bouwpartner… Herkenbaar?

Een nieuw geluid in de bouw


Praktijken die we veel te vaak zien in de bouw, vindt Jouko Belksma, eigenaar van De Balkonhekken Fabriek. Als ondernemer en lid van the New Builders staat hij voor een betrokken en transparante aanpak vanuit gedeelde verantwoordelijkheid. Door bij de start de tijd te nemen om verwachtingen uit te spreken en voldoende informatie te verzamelen, worden teleurstellingen in het proces voorkomen. En door bij grotere projecten vanaf de start samen aan tafel te zitten en met alle bouwpartners verantwoordelijkheid te dragen voor het geheel, voorkom je die eeuwige vertragende strijd, waar nog nooit iemand beter van is geworden.

De drie pijlers van De Balkonhekken Fabriek: product, proces en partnerschap


Een mooi veilig en duurzaam product


De producten van De Balkonhekken Fabriek zijn mooi, veilig en duurzaam. Ze gaan lang mee, zijn netjes afgewerkt en volledig afbreekbaar. U investeert in een duurzaam product dat geen tussentijds onderhoud nodig heeft.

Een transparant en zorgvuldig proces


De Balkonhekken Fabriek draagt zorg voor een goede informatiefase, waarin de tijd wordt genomen voor het verkennen van uw wensen en onze mogelijkheden en te zorgen voor een goede match. Aandacht en zorgvuldigheid in de samenwerking vindt u terug bij De Balkonhekken Fabriek in bereikbaarheid en aanspreekbaar zijn, meedenken over wensen en gebruik, en goede informatie over alle aspecten, zoals bevestiging, belasting, wet- en regelgeving.

Werken vanuit partnerschap


Werken vanuit partnerschap betekent samen zorg dragen voor het grote geheel. Een hekwerk staat nooit op zichzelf, maar maakt deel uit van een woning, woon- of zorgcomplex. Uw woning!
Daarom vindt De Balkonhekken Fabriek het van belang om gedurende het proces verbonden te zijn met bouwers, installateurs, en vooral met u als klant om samen zorg te dragen voor een mooi en duurzaam resultaat. Wij hebben gemerkt dat deze manier van denken en werken in de bouwwereld niet zo gebruikelijk is. Daarom zijn wij aangesloten bij the New Builders, een community van bouwers die gaat voor een menswaardige en wendbare bouwsector. Daar leveren wij graag een bijdrage aan.

De missie en visie van De Balkonhekken Fabriek


Onze missie:

de Balkonhekken Fabriek voegt waarde en woongenot toe aan elk bouwproject met mooie en veilige producten, en vanuit partnerschap en gezamenlijke verantwoordelijkheid met alle partners voor het geheel.

Onze visie:

de Balkonhekken Fabriek levert kwalitatief hoogwaardige hekwerken in een transparant proces, waarin aandacht en zorgvuldigheid centraal staan.

https://www.balkonhekken.info/contactgegevens/

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.